Wannabe-martyr gjorde to-do-list med planer för sitt liv i himlen

28-årige Mohiussunnath Chowdhury arbetade i en kycklingaffär i London och planerade flera terrorattacker, där han skulle agera martyr. Några av målen var Madame Tussauds vaxmuseum, en Gay-parad och en öppet tak-buss. Polisen bevakade honom i fem månader och han har nu dömts för förberedelse till terrorism.

Chowdhury hade även gjort en to-do-list med planer för i vilken ordning han skulle göra saker när han kom till himlen som martyr, med titeln ”Planer för Jannah” (Himlen på arabiska).

*Gå igenom alla byggnader i Jannah och välja palats.
*Möta alla 72 fruar samt namnge dem och välja ut de två huvudfruarna.
*Inreda palatset.
*Träffa all familj och festa.
*Träffa alla vänner och festa.
*Träffa alla Ambiya (profeter) och Sahaba (medarbetare till profeten Mohammed).
*Möta Allah (Gud)
*Besöka Jannahs marknad
*Spendera tid med fruarna.
*Välja inledande uppdrag.
*Nya former av underhållning.

Listan omges av verser från Koranen med ord från profeten Mohammed och en knappt läsbar definition av himlen.

Fascinerande att människor tror på sagor på det här sättet när vi lever i en upplyst tid – att tro att man ska få stora belöningar efter döden bara för att man mördar andra människor är helt befängt och det är denna sorts indoktrinering som är så obehaglig.

Meanwhile in Sweden… har vi stora problem med islamismen som alltmer får fäste, men våra makthavare talar helst inte högt om detta. Johan Westerholms senaste bok om islamismen i Sverige borde ligga på var riksdagsmans skrivbord vid det här laget, men det tror jag tyvärr inte.

Betänk hur många moskéer i Sverige som regeringen med fakta på hand vet är rekryteringsplatser för nya unga jihadister, men man låter dem ändå få hålla öppet och fortsätta med sin verksamhet samtidigt som nya byggen hela tiden får tillstånd – oftast med finansiering utifrån. Dessutom har vi alla återvändande IS-terrorister som vandrar fritt på våra gator som man inte lyckats avprogrammera och tack vare våra öppna gränser är det fritt fram för extremister att vandra ut och in, bilda nya celler eller väcka sovande. Mycket oroväckande när man tänker på hur många hjärntvättade extremister som finns i vår närhet utan att vi gör något åt det, men vi får göra som alla andra och lita på att regeringen har allt under kontroll! 🤪

https://english.alarabiya.net/en/variety/2020/02/12/Would-be-terrorist-s-to-do-list-in-heaven-Choose-palace-possess-wives-then-meet-God.html

3 reaktioner till “Wannabe-martyr gjorde to-do-list med planer för sitt liv i himlen

  1. Jamen det där var ju bara hur ”roligt” som helst! Herregud, ojdå, inte menat så kära Herre, men i olika tider hade grabben kunnat bli helgonförklarad, kunnat hamna på mentalsjukhus, blivit korsfäst för avvikande trosuppfattning eller om han levt i vår tid fått en fin tvåa och socialbidrag i Sverige. Väl här hade han på plats kunnat välja sina egna små jungfrur att sysselsätta sig med innan hans himmel väntade. Där alla utan h förstås stod och väntade på just honom av alla miljarder som kommit dit eller stod i kö. Herrejävlar!!!!

    Gillad av 1 person

  2. Kan inte hålla mig från en kommentar till. Ni förstår, om nån skickar ut bara 10.00 sådana där programmerade stridsrobotar per år med ett uppdrag att i Guds (jamen Gud vill väl inte döda?) döda folk som strävar på med sina liv, helst och mest ärofullt då att hugga en kvinna i ryggen med en lång och gärna lite slö kniv – jaaa, då öppnar sig himlen med allt gott om de skulle bli skjutna. En och annan blir det ju resolut i England numer så de får väl söka sig till ett mindre brutalt land, Sverige kanske?

    Gilla

  3. Att dom kan attraheras av en sådan vilseledande tro beror väl på att hela deras tillvaro styrs av en samling skrifter från 600-talet som aldrig moderniserats. Skillnaden mot de som är kristna åtminstone i västvärlden är väl att dom lever ett liv på sidan av sin tro som ändrats över tid.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s