Kvällens smocka till vänstermedia – Trump blev som väntat frikänd i senaten

Efter att svensk media i veckor hängett sig åt att svartmåla USA:s president Donald Trump och stenhårt trott på att Trump skulle avsättas som president, skedde ikväll omröstningen i den amerikanska senaten.

Som väntat blev Trump frikänd på båda punkterna och vänstermedia har en tung kväll framför sig när de inte får triumfa med att bli av med den obekväma presidenten. Återigen försökte etablissemanget sprida fake news för att vilseleda befolkningen om vad som pågår i USA. Nu kanske vänstermedia äntligen kan ägna sig åt riktig journalistik!

Eftersom Trump har en förmåga att hålla vad han lovar, till skillnad från andra politiker, borde EU-parlamentarikerna ha lite att fundera över framledes…

#MAGA

#theyarenotaftermetheyareafteryou

Bildkälla: The Washington Post

7 reaktioner till “Kvällens smocka till vänstermedia – Trump blev som väntat frikänd i senaten

 1. Jag har bettat en stor slant på att han kommer att bli omvald.Oddsen är låga men det är nästan kassaskåpssäkert. Jag tar ingen stor risk känns det som.
  #lyckanstårdendjärvebi
  #giveemhell

  Gillad av 1 person

 2. Ja, det var väntat och bra att det det frikännande. USA är ju en demokrati!!! Det har man dock svårt att tro när man ser talmannen Nancy Pelosi, bakom Trump, riva sönder hans tal när applåderna kommer. Det är ”krig”, en av ingredienserna där är densamma som här – globalisterna som tuggar sig fram genom länder världen över och tar vad de kan. Så i Sverige också, förklädda genom maktens storytelling till humanism och goda hjärtan, genom att utmåla oss andra som onda och elaka.

  Gillad av 2 personer

 3. SVT och svensk press undviker att tala om det faktum att arbetslösheten sjunker med rekordfart och landets ekonomi stiger nästan lika fort. Att Trump blir omvald är givet även utan smutskastningskampanjer från vänstersidan som bara liksom här gör att intresset ökar för den utsatte.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s