Coronaviruset följer samma mönster som klimathotet

Världshälsoorganisationen WHO uppmanar de rika länderna att ta ansvar genom att betala miljardbelopp för att bekämpa och förebygga det nya Coronaviruset -”Investera idag, eller betala mer imorgon”.

Det här låter bekant och påminner väldigt mycket om hur FN skrämmer människor med katstrofscenarier om jordens undergång och ber oss betala enorma summor för att rädda klimatet baserat på hypotetiska teorier.

Men just det – FN samt WHO är samma organisation och FN är bankrutt. Som av en slump dyker det upp ett virus, men vi får hoppas på att det inte finns något samband.

#geosserapengarsåräddarvivärlden

Bildkälla: DN

7 reaktioner till “Coronaviruset följer samma mönster som klimathotet

 1. Jag har intrycket att många fler än förut går inte på allt som makteliten basunerar ut. Glädjande!

  Det pågår diskussioner överallt om vad är sant eller inte om Coronaviruset. Den som lever får se.

  Gillad av 2 personer

 2. Klimathotet har basunerats ut så många gånger att det har blivit en sanning för de som inte vågar ifrågasätta och tänka själv. Alla dessa domedagsrspporter tar allt för mycket fokus ifrån FN:s viktigaste åtagande. Allt för mycket blir åsidosatt. Det värsta hotet mot vår jord är att fler och fler länder fokuserar sig på koldioxidutsläppen och litar på IPCC:s och Nasas manipulerade rapporter. Pengar hamnar i fel fickor utan att göra det minsta lilla för klimatet. Pengar som inte längre får göra nytta där de bäst behövs.
  Världen behöver kanske Coronaviruset så fokuset på
  miljön blir mer sansad. Tråkigt
  för dem som drabbas av viruset. Men inget ont utan att det för något gott med sig.

  Gillad av 1 person

  1. Instämmer. Fastnar för en sak du rör vid, hur makten försöker få oss att se åt ett annat håll medan den gör det den vill. Globalisterna är de som håller i taktpinnen. Ett exempel, på Sveriges Radio rapporteras så många timmar per dag från USA, vi får höra om demokraternas val i Iowa där en möjlig presidentkandidat ska utses så småningom. Vad tror ni syftet med detta är att dränka oss i oväsentligheter? USA är intressant och det ska rapporteras därifrån, skickligt använder man detta och serverar oss nåt fesljummet, ungefär som Mello, det söver oss och gör att vi inte tänker så mycket på tråkiga svenska förhållanden utan knallar till jobbet nynnandes på nån Mello-låt kanske? Brottslingar brukar ordna en skenhändelse för att locka bort polisen till annan plats när de ska råna en bank.

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s