Socialdemokraterna ser klimatomställningen som sin viktigaste uppgift – folkets otrygghet och att landet är på väg mot avgrunden i expressfart är irrelevant

Landet är på väg käpprätt åt helvete, människor vågar knappt gå ut längre på grund av det anarkiliknande tillståndet, folk känner sig heller inte trygga i sina hem när våldet ringer på dörren, kommunerna har inga pengar och det sparas in på skolan samt välfärden, många äldre har inte råd med mat, vi har ett stort antal medborgare som troligen aldrig kommer att börja arbeta, extremismen och radikaliseringen ökar samtidigt som vi gullar med terrorister, vården fungerar knappt längre, otaliga illegala migranter belastar systemet, såväl migrations- som integrationspolitiken har misslyckats och de framväxande parallella samhällena blir ett allt större problem.

Men i Socialdemokraternas värld är det, likt regeringskollegan Miljöpartiet, klimatet som står överst på agendan och i dagens Aftonblaskan deklarerar Lena Rådström Baastad att Socialdemokraternas klimatpolitik nu ska bli tydligare och rättvis ty S är det enda parti som kan göra omställningen folklig. Hon proklamerar dessutom att det är Socialdemokraternas viktigaste nutida uppgift att leda Sverige i klimatimställningen och göra den till något vi investerar i gemensamt – vi har bara tio år på oss och därför krävs snabb handling samt ett snabbt reformtempo.

Det vill säga det behövs snabba cash och det är vi som ska öppna plånböckerna så att de kan plundra oss på pengar som egentligen behövs till så mycket annat! 😠

Idag startar således partiet sitt intensiva arbete med att ta fram ett ambitiöst reformprogram för hur vi snabbar på klimatomställningen och man struntar fullkomligen i att landet står i lågor samt att den okontrollerbara kriminaliteten som man till största delen importerar drabbar gemene man!

Här får vi således svart på vitt att S har klimatet högst på agendan och det är därför de inte gör något, eller för den delen inte kommenterar läget i landet. De har vänt oss ryggen. Inte undra på att partiet faller som en sten bland väljarna och SD plockar nya väljare dagligen!

Regeringen måste bort omgående, den är direkt skadlig för landet och ju fler som inser det desto bättre. Hur S ska kunna vända sin kräftgång i opinionen med dessa märkliga politiska strategier är en gåta, men att byta ut hela partiledningen vore en bra början!

#onlyinsweden

#nyvalnu

#geosserapengarsåräddarviklimatet

4 reaktioner till “Socialdemokraterna ser klimatomställningen som sin viktigaste uppgift – folkets otrygghet och att landet är på väg mot avgrunden i expressfart är irrelevant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s