Det går inte en dag…

Jag tänkte att ikväll händer det – inga våldsamheter av vikt att rapportera om i det galna kungadömet i norr, men icke!

Rånare slog återigen till mot en gård på Österlen och misshandlade ett 85-årigt par samt en tjej blev våldtagen i en park i Uppsala mellan kl 19-20. Polisen är i vanlig ordning sparsam med såväl detaljer som signalement i båda fallen.

När är det nog och hur länge till tänker regeringen Löfvén tiga?

Det fanns en tid när något liknande hade varit oacceptabelt, men i det nya Sverige är det bara några notiser som vi scrollar förbi. Tur att det är Mello om två dagar så ordningen blir återställd!

#detnyasverige

https://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-ranare-slog-till-mot-gard-pa-osterlen/?

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/awBxgM/okand-man-jagas-for-grov-valdtakt-i-park

6 reaktioner till “Det går inte en dag…

  1. Det är ”utom kontroll” brukar man säga, så står det i tidningarna. Det är inte så man ska se det. Vad det är? Det är det nya normala som är här pga importen av 1,5 miljoner människor med en annan religion, kultur, vanor, släktband, syn på man/kvinna, lojalitet, samhälle kontra släkt, mitt/ditt, moral osv. Det nya är här, folk vill bara inte tro det. Varken operation Rimfrost eller ytterligare skattemiljarder till ”utsatta” områden, till svenskundervisning, till fler gatlyktor, till kameror, till bidrag osv kan ändra på detta. Lär er leva i det nya Sverige. Eller flytta. Så här och värre ändå är det nya normala. Inbilla er inget annat. Alla ni som aningslöst röstade för mer import, såg ni det inte komma? Vi var ganska många som såg det komma. Då kallades vi för rasister, idag säger vi, välkomna ut i den av er skapade nya verkligheten, så här ser den ut tack vare er. Sluta inbilla er att klockan går att vrida tillbaka. På 10-15 års sikt kommer Sverige bli ett fattigare land, ett ännu mer uppdelat land, ett land med mycket sämre välfärd, ett land med mycket svagare fackföreningar, ett land där vi svennar kommer få lov att hålla ihop mer, vi som idag benämns orena grisar. Alla ni som inte valde vår sida utan valde de andra, ni kommer vilja vara med oss då. Ni kommer inte längre vara behövda av de andra och absolut inte välkomna av dem. Hos mig, hos oss kommer ni som valde de andra aldrig någonsin mer vara välkomna. Inte någonsin för ni är de landsförrädare som svek Sverige och svenskarna. Som gav bort det som är vårt. Som gjorde att jag, vi känner oss främmande på vår egen gata, i vår egen stad, när vi handlar, när vi går på trottoaren, när vi går på konditori, när vi ser moskeerna, när vi känner oss rädda och ensamma som enda vita på bussen, i tunnelbanan, när vår syster och dotter är rädda på riktigt för att leva som förr, när vi låser noga om oss och har börjat bära kniv. Fan ta er landsförrädare.

    Gilla

    1. I detta fallet misstänker jag ryssdjävlar bosatta i Litauen.Det där med en kvinna som är drivande i rånartrion känner jag igen.Det är ett oskick att anlita sånt pack för renovering av bostäder.Har man inte råd att anlita svenska företag och svenska arbetare får man betala på annat sätt.Lisa Holm föll offer för en byggarbetare från Litauen och jag är säker på att detta också är ryssar från Litauen.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s