Kristdemokraterna sviker igen

Det är många som är fly förbannade över att Sverige infört plastpåseskatt – särskilt som det har visat sig att alternativen är mer skadliga för miljön, men eftersom regeringen behöver få in mer skattepengar till det sjunkande skeppet så kör man på oavsett hur idiotiskt det än framstår.

Resultatet av riksdagens omröstning ger en bra fingervisning om vilka partier som har förnuftet i behåll och tyvärr är det bara två stycken – Moderaterna och Sverigedemokraterna. Övriga förtjänar en hård spark där bak!

I en tid när många redan har det knapert, är det makabert att Kristdemokraterna – som redan gjort bort sig rejält genom att i juni rösta för ökad anhöriginvandring – väljer att ge sitt stöd till att man tvångsbeskattar folket med en helt obefogad skatt. Samma parti som förväntas ta plats tillsammans med M och SD i en konservativ regering, röstar således med de rödgröna – obegripligt!

Ebba Busch Thor har ofta omtalats som en populär statsministerkandidat, men hon kommer aldrig att bli min statsminister efter det här – en fadäs kanske man skulle kunna ha överseende med, men inte två i den kalibern!👎

#nejtacktillebbasomstatsminister

#viglömmerinteiförstataget

5 reaktioner till “Kristdemokraterna sviker igen

  1. Det går lika bra med påsar av papper som är bra för de svenska jobben,bytesbalsnsen och miljön.Jag frågar numera efter papperpåsar till frukt ifall det inte finns några.

    Gilla

      1. Det var ju underliga argument för plasrpåseanvändning? Ett av de konstigaste av de konstiga var ju att det blir mindre återvunnen plast.Det går väl att göra papperspåsar av återvunnen papper så vitt jag förstår.Nä,smådjuren i naturen jublar av att slippa bli kvävda av en hemsk plastpåse.Jag tror inte att fiskarna i havet precis är ”fly förbannade” över att slippa mikroplaster.På sikt kan man kanske tom åka in till Ystad utan att mötas av kväljande plastlukt från den där vidriga fabriken.Det är ju inte klokt att ha en sådan vidrig plasttillverkning precis i närheten av bostäder.Usch och tvi!

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s