Det går inte längre – huset är fullt och någon måste säga stopp

Hon sitter och väntar på bussen – en kraftig kvinna i medelåldern från Mellanöstern med heltäckande stor svart abaya och hijab. När bussen kommer haltar hon fram och visar sitt kort innan hon försvinner in, varpå jag konstaterar för mig själv att denna kvinna troligen aldrig kommer att komma i arbete. Istället kommer hon få sitt försörjningsstöd utbetalat varje månad och få full tillgång till hela vårdapparaten samtidigt som pensionsutbetalningar väntar runt hörnet, trots att hon aldrig arbetat en dag i sitt liv i Sverige.

Bisarrt? Ja, och denna kvinna i Ystad är på inget sätt unik utan det kryllar av dessa individer överallt i landet – kvinnor och män som kostar oss skattebetalare multum att försörja varje år samt på olika sätt belastar samhället utan att själva bidraga eftersom de inte behöver.

I en perfekt värld hade de integrerats och blivit en del av det svenska samhället så fort som möjligt efter att de fått asyl, men så är tyvärr inte den bittra sanningen och det har heller inte fungerat de senaste decennierna tack vare våra fega och handlingsförlamade politiker som inte vågar ställa krav samt enbart ser röstboskap. Inget fungerar med systemet och att det ska ta åratal att överhuvudtaget få ett besked på sin asylansökan säger det mesta.

Det är en vinst på sikt har regeringen påpekat otaliga gånger – nej, verkligen inte eftersom de aldrig kommer att komma i jobb. De kan inte språket, de har inte gått i grundskolan, de får inte jobba för sin äkta hälft, de har kläder som inte möjliggör ett normalt arbetsliv, de är sjuka och vissa vill inte ens – listan kan göras lång över alla anledningar som förhindrar att de kommer ut i arbetslivet. Men någon måste betala för dessa individers uppehälle och det är vår uppgift – helst utan att klaga!

Att ställa krav och begära motprestationer är så klart inhumant samt mycket opassande enligt det rödgröna styret, istället ska vi – trots att alla människor som inte blundar för verkligheten ser att det inte är gångbart – enligt regeringen och dess stödpartier fortsätta ta in fler människor som behöver tak över huvudet samt ska försörjas av oss medborgare samtidigt som vi själva inte längre garanteras trygghet genom en fungerande vård, skola, omsorg, äldrevård samt rättsväsende.

Det finns ingen logik någonstans och folket måste göra uppror mot detta missbruk av skattemedel samt ignorans av det egna folket! Att sitta stilla i båten till 2022 och tro att en röstsedel ska göra skillnad när det är samma klåpare som håller i taktpinnen oavsett, är både naivt och dumdristigt!

Förändringen kommer enbart från folket och en folkresning är nödvändig, men de kuvade svenskarna fortsätter hålla tand för tunga medan våra makthavare klappar i händerna av förtjusning över att ha fritt spelrum.

Vi måste tänka på de som ska ta över efter oss och rädda det som räddas kan, även om det är jobbigt att vi måste tänka själva. Med sunt förnuft kommer man långt och det säger sig självt att vi måste säga stopp nu – vi har redan huset fullt och måste först reda upp röran vi har i landet innan vi ens tänker tanken på att fortsätta inflödet av individer som tär på vårt redan problemtyngda samhälle!

#dubetalar

#onlyinsweden

10 reaktioner till “Det går inte längre – huset är fullt och någon måste säga stopp

 1. De är som ett okontrollerbart virus, sprider sig i allt snabbare takt och förmörkar hela landet.

  Detta är ytterligare en anledning till att undertecknad valde att gå i pension tre år i förtid.
  Jag ville inte med mitt arbete bidra till detta och så fick det bli.
  Ett av mitt livs bästa beslut.

  Gilla

 2. Om det kommer fram siffror så finns det en risk att folk blir en aning nedstämda.
  Tips är Svenska nyheter humorprogrammet som tog upp skolan, ovanligt tufft. Tror att Det går på fredagar.

  Gilla

 3. Sverige tar emot tre gånger så många flyktingar som hela Norden tillsammans.
  Vad är anledningen? För höga bidrag och inga krav.
  90 procent är här illigala men får stanna ändå. Varför?

  Alla Svenska politiker håller på med finansiering av kriminella så sätt dom i finkan
  Men det går ju inte för jurister och domare, tjänar ju enorma pengar på
  Illigala flyktingars överklagan.

  Eftersom alla överklagningar kostar så mycket beslutar man att ge alla uppehållstillstånd.

  Vi skattebetalare skulle ha lyxliv med tio miljoner villor och bassäng , bra sjukvård och höga pensioner
  Om våra politiker varit hedliga och kunniga. Istället har de låtit kriminella flyktingar
  Komma hit och plundrar hela välfärden.

  Och nu så hittar de på nya skatter för pengarna tar slut.
  Fastän de påstod att flyktingarna är en vinst .
  Logiken i deras tanke sätt är helt sjukt

  Gilla

 4. Javisst, det är och har allt för länge varit helt fördjävligt, att landets sinnessjuka politiker och dess Allmänna Överhet har tillåtit och på alla sätt stött denna orättfärdiga raspolitik, som det i ju grund och botten handlar om.
  Ett utdraget Folkmord på oss som är svenskar och som har pågått sedan sextiotalets mitt och som fick sin fulla sanktion genom Riksdagsproposition 1975:2, undertecknad Olof Palme och Anna Greta Leijon, två typiska socialdemokrater. Svenska folket tillfrågades inte. Det var ”förintelse”-överlevaren David Schwarz, som hos och i Bonniers/Dagens Nyheter/Folkpartiet beretts plats, att argumentera för det i hans ögon och tycke, alltför homogent, germanska Sverige, som borde förändras. Vi hade dock gett honom en fristat här, efter en sanatorium-vistelse några år i Italien efter kriget. Av någon anledning, som egentligen inte är så svår att gissa, satte han igång med att göra om Sverige till ett multikulturellt land. Något han lyckades med, kan vi svenskar nu till vår stora fasa konstatera. Förvisso inte för alla, har vi med tunga sinnen varseblivit, fast det dröjde länge inte det hårt hållna svenska folket exploderade. Skedde först från dubbelval-året 2014 och migrantinvasionen 2015, då många plötsligt insåg hur otryggt Sverige blivit. Ett Land utan försvar, t ex och med en brottslighet à la en banan republik.
  Hur kunde då denne judiske person, David Schwarz, gå i land med detta, frågar sig kanske särskilt yngre personer, som endast kunskapsmässigt har den svenska skolan att falla tillbaka på? Svaret ligger i att inspirationen kom ifrån USA, där alltsedan 1920-talet främst judiska organisationer hårt slagits för att de amerikanska immigrationslagarna skulle ändras, så att hela klotet skulle tillåtas vara upptagningsområde. Det dröjde till 1965, alltså tiden efter JFK mördats och en gigantisk Vänstervåg sköljt in och i vars fotspår stora sociala förändringar kom att äga rum. Så ock i Sverige. Sossarna blev tagna på sängen av liberalerna, men kom rätt snabbt att vrida sig åt vänster, något väldigt många andra även gjorde. Flockmentalitet i sin prydno!
  Vänstern på 60- och 70-talen var politiska och där ett förstatligande av det mesta, var på tapeten, fast internationell verksamhet, typ SIDA omhuldades. Ändrades dock efter början på 90-talet då kommunismen och planekonomin gick i graven. Vänster-vidrigheterna blev nu endast en LIVSSTIL, hemligt understödd av olika stora amerikanska organisationer, som Ford och Rockefeller Foundation och förstås George Soros. Deras mål är Globalism.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s