Högskola i Indien förbjuder burka

Den indiska högskolan JD Women’s College of Patnai i nordöstra Indien förbjuder burka i klassrummen. Alla elever ska följa skolans föreskrivna klädkod och överträdelser bestraffas med böter.

Något för den svenska regeringen att ta till sig, som varken klarar av att förbjuda burka på allmän plats trots säkerhetsadpekten eller för den delen stå upp för barnen och förbjuda slöja i skolan!

https://www.rt.com/news/479152-muslim-college-burqa-ban/

2 reaktioner till “Högskola i Indien förbjuder burka

  1. Nä, nä, Indien har inte förstått! Det är ju svensk multikulturell värdegrund som gäller!!! FY!! You must förstå detta först som sist. Har ni inte lärt sig av Margots feministiska, inkluderande och mångkulturella utrikespolitik? Det är kränkande, tänk att misstänkliggöra att någon annan finns bakom slöjan, fy så osolidariskt och rasistiskt. Nej, look how we do it in the swedish way, by the way, come to Sweden, here you can be yourself! Vill ni ha en moske, vi har ett par myndigheter som kan hjälpa till? (Indien, pyttsan, vad vet de om mångkultur! ) Look att på domslutet häromtheday om samernas jakträttigheter, vi värnar minsann alla, tom våra egna ursprungsfolk, jo, jo, the swedish way. We follow our leader, mr FN agenda 2030 och mr Soros, your should do the same. By the way, do you want bistånd så ni kan hålla inkluderande kurser? If your får problem we kan sända en herr Gardell som är very påläst om huvuddukar och burkor. Men we are väldigt sorry, we måste rapportera detta till Margot. By the way, you verkligen skulle need behöva ta itu med your polutions, dålig miiljö. We in Sweden are the best på detta, men så we also have the best party for this saken, namely the only and enda environemental party, we kallar det MP which means some sort military police for the nature I think. Good Bye and a little bit of skam på er.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s