Politikerna har förstört Sverige och vägrar ta ansvar för sitt missbruk

Ännu en morgon i det nya Sverige berättar om knivhuggningar, mordbränder, storbråk på Migrationsverkets förvar och det stående inslaget av nya bilbränder. Expressen/GT har dessutom gjort nedslag i Borås och granskar den uppmärksammade rapporten om situationen i stadsdelen Norrby i Borås, där slöjpoliser, hedersförtryck och barn som mobbas för att de äter griskött är en del av skuggsamhället.

Allt bottnar i den extremt oansvariga politiken som bedrivits i decennier och som ingen vill ta ansvar för nu när problemen börjar komma upp till ytan på allvar.

För gemene man som fortfarande lever i sina filterbubblor är dock situationen inte så allvarlig eftersom de inte förmår ta in den hårda verkligheten. Den grova brottsligheten drabbar nu alla i samhället oavsett ålder och kön medan polisen inte längre förmår upprätthålla tryggheten – att tro att det inte händer oss är passé för det slår mot alla samhällsklasser.

Kostnaderna för de resurser som krävs vid utryckningar, akutvård, rättsväsende och för uppkomna skador på byggnader samt andra materiella ting blir en enorm belastning för samhället.

Parallella samhällen där klaner och moralpoliser i alla åldrar styr samt utsätter en del för tvång, våld och hot, genererar många offer då vi vänder ryggen åt problemen genom att låtsas att de inte existerar, vilket såväl våra politiker som gammelmedia ägnat sig åt under alltför lång tid. Norrby i Borås är dock ingen unik plats, det finns tyvärr flera liknande områden runt om i Sverige som växer så det knakar eftersom vi låter det ske.

Det finns även gott om andra problem i området, till exempel att missbrukare bor i källarna i de kommunala bostadshusen och även använder källargolven som offentlig toalett. Även detta tillåts fortgå och ingen städar upp eller rensar ut. För de som bor i huset, till exempel barnfamiljer, är det en bedrövlig miljö och ingen på kommunen verkar vilja ta i denna misär eftersom man inte ens kan enas om vem som bär ansvaret för bostadsförfallet – det passiva kommunala bostadsbolaget eller myndighetspersoner.

Att vi som en gång var en nation utan tiggeri och ghetton, där människor kände sig trygga samt hade en intakt välfärd, nu fallit så lågt är beklämmande. Människor kan inte ens gå ut längre utan att vara rädda för att bli attackerade och det sker även överfall hemma i bostaden samtidigt som kriminella gäng och organiserad brottslighet helt har tagit över medan polisen tappat greppet. Att man går ut och förvarnar om insatser mot kriminella, likt Operation Rimfrost i Malmö som jag skrev om igår, är ett tydligt tecken på att man varken har tillräckligt med manskap eller befogenhet för att klara av dylika välbehövliga räder. Samtidigt har vi dessa skuggsamhällen som poppar upp utan att någon i maktposition agerar.

För de flesta är det uppenbart att det är Sveriges katastrofala migrationspolitik och misslyckade integrationsarbete som lagt grunden för det nya Sverige som vi tillåtit växa fram.

Det mest betungande är dock att våra styrande fortfarande inte vill kännas vid vad de varit med och skapat – ingen vill erkänna dess existens trots att kopplingarna finns rakt framför ögonen, utan man fortsätter att leva i förnekelse medan man anklagar alla andra för att vara rasister, nazister, bruna och islamofober. Därför kan vi inte attackera problemet som växer för var dag som går, utan vi tvingas istället se på medan våra klåpare till politiker kommer med sina floskler samt menlösa utspel som inte leder någonstans! Hur svenska folket kan sitta på häcken och acceptera den här tillvaron är för mig en gåta!

#detnyasverige

#thesoundyouhearisyourcountrybeingdestroyed

6 reaktioner till “Politikerna har förstört Sverige och vägrar ta ansvar för sitt missbruk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s