Danmarks socialdemokratiska statsminister vs. Sveriges

Danmarks statsminister Mette Frederiksen håller invandrargrupper och delar av vänstern ansvariga för den stigande antisemitismen i landet.
-”Antisemitism har blivit ett stort problem idag, det var det inte tidigare. På grund av invandringen.”

Meanwhile in Sweden har vi en statsminister som definitivt inte gör några liknande kopplingar trots att antisemitismen även ökar kraftigt i Sverige – han vill inte ens kännas vid den uppenbara kopplingen mellan hög invandring och ökad kriminalitet. Samtidigt har vi partier som vill kriminalisera islamofobi. 🤪

Stefan Löfvén vill gärna komma åt problemen men kommer aldrig lyckas eftersom man först måste erkänna problemen innan man kan tillsätta rätt åtgärder.

#onlyinsweden

Källa: Berlingske

8 reaktioner till “Danmarks socialdemokratiska statsminister vs. Sveriges

 1. Fyra av de sju för mig kända som var med i att jag fick sparken hade judiska efternamn,det var nog bara en slump.Vad fan vill de oss svenskar,Aschberg,Wolodarski,Lehmann mfl? Döda oss? Döda yttrandefriheten,spparka på den svage och utsatte,slå nedåt? Vad fan vill de oss? Istället för att ställa sig på samma sida som förnuftigt folk tar de ställning för en olycklig invandring som drabbar alla inkl dem själva.Antisemitismen är sorglig men förståelig.

  Gilla

   1. Jag är vid första anblick inte den naturliga väljaren för Partiet Nyans men jag ställer mig på de förtrycktas sida,jag har en hel del gemensamt med statslösa Palestinier.Ondskan måste motas i grind och jag är tacksam för att Expo så att säga exponerade problemet.Det finns åtta sionistiska partier i riksdagen och det är dags att den maktobalansen bryts.Jag talar av egen bitter erfarenhet.

    Gilla

   1. De fria har inte inom överskådlig tid någon chans att komma in i riksdagen och påverka men det har däremot Partiet Nyans.Jag gissar 20-30 procent vid nästa val.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s