När våldet når de finare kvarteren kanske regeringen äntligen vaknar ur sin dvala

Häromdagen en kraftig sprängning och inatt ett rånförsök där offret blev svårt skadad efter att ha blivit knivhuggen – Östermalm är helt klart inte längre fredat från den våldsvåg som drabbar landet. Polisen är förtegen med uppgifter men en förundersökning har inletts om rån- och mordförsök.

Kanske kan det komma något gott ur detta – när eliten känner sig hotade kanske pressen på regeringen ökar ytterligare så att de äntligen får ändan ur vagnen och agerar mer kraftfullt mot de grova kriminella våldshandlingarna av olika slag som sprids som en pest samt skapar en djup otrygghet hos befolkningen.

#detnyasverige

Bildkälla: DN

5 reaktioner till “När våldet når de finare kvarteren kanske regeringen äntligen vaknar ur sin dvala

  1. Sorgligt att säga men kanske är det detta som krävs för att även folket på dom dyrare adresserna ska vakna och inse vart vi är på väg. Kan inte rätt plats men jag vill rekommendera folk att se ett inslag från Samnytt.se där Tommy Robinson ger oss sin historia och visar vad som hänt hans barndomsstad, skrämmande.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s