Att våra makthavare ska stänga dörren till lekstugan och börja ta ansvar för landet ser alltmer ut att förbli en utopi

Dagligen sker det allvarliga händelser som kräver stora polisinsatser – blandat med knivrån, skottlossningar, sprängningar, våldtäkter och bilbränder. Man orkar knappt rapportera om det längre för allt smälter ihop i en enda sörja. Trots gårdagens sprängning på Östermalm var det ovanligt tyst från vår högsta ledare, som för övrigt inte ens deltog på Folk och Försvar-konferensen i Sälen.

Vi har visserligen vant oss vid att strutsmetoden brukas som standard av den högsta ledningen, men det finns så mycket olika saker att tag i och ingen som verkar ha kraft eller mod att agera. Man får lätt känslan att de redan har gett upp.

Ta det här med slöjdebatten till exempel – en mycket aktuell fråga efter att Skurups kommun infört förbud i skolan, vilket skapat reaktioner från muslimskt håll, där såväl regeringen som oppositionen ryggar för att överväga ett nationellt förbud. Varför ska debatten behöva föras bland oss vanliga invånare på sociala medier när det borde debatteras i plenisalen? Frågan om slöja på barn behöver redas ut en gång för alla så att vi har klara direktiv att leva efter, istället för medias ensidiga rapportering och all möjlighet till att föra en saklig diskussion om saken dödas dessutom genom att människor utan belägg orerar om rasism stup i kvarten.

Det är uppenbart att landets ledning inte vill peta i den röta man varit med och skapat i vårt en gång så fina land, utan på något sätt hoppas man att stormen snart ska blåsa över. En mycket naiv inställning och väljarna utdelar straff i opinionsundersökningarna som dock är helt verkningslösa, ty på valdagen kommer de flesta rösta som de alltid har gjort i hopp om att de köttben som politikerna kastat ut inte ska vara tomma löften den här gången. Detta är troligen våra politiker väl medvetna om, varför allt bara är ett stort spel för gallerierna där samtliga partier på ett eller annat sätt deltager i farsen och vi bara är slavar som ska vara tysta, se till att dra in skattekronor samt räta in oss i leden.

Som invånare i det här landet så blir man bara så trött på den här lekstugan som råder – vården, skolan, integrationen, migrationen och rättsväsendet är åt helvete, men ändå är det ingen i maktposition som ämnar ta i den heta potatisen utan vi förväntas leva vidare under dessa premisser och vara nöjda!

#närärdetnog

sandlånda.png

3 reaktioner till “Att våra makthavare ska stänga dörren till lekstugan och börja ta ansvar för landet ser alltmer ut att förbli en utopi

  1. Ja, det är illa!

    Sverige är nu ett luftslott – det svenska folket är privat det mest skuldsatta folket på hela planeten!

    Utdelningen av resurser till utlänningar sker med lånade medel!

    Vi är bankrutt! Slavar under Internationella Storfinansen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s