Vår dagliga sprängning giv oss idag

Nu går det inte längre att avskärma sig från problemen genom att säga att det händer inte här utan bara i de särskilt utsatta områdena. I natt inträffade en kraftig explosion på Östermalm i centrala Stockholm – en smäll som hördes flera kilometer bort och orsakade omfattande skador på flerfamiljshuset samt fordon som stod parkerade i närheten. Ett stort område är fullt med glassplitter och bildelar, där en svart helt utbränd bil kan ha varit målet enligt tidigare uppgifter.

Senare sprängdes det igen – denna gång i Uppsala, där något detonerat utanför en nattklubb.

Det rapporteras inte om personskador i något av fallen, men det vore på sin plats att vår justitieminister eller statsminister känner av allvaret när landets invånare lever under förhållanden som påminner om ett lågintensivt krig och gör mer än att utlova krafttag framför kameran samtidigt som de i realiteten inte gör ett dyft för att på allvar agera mot det grova våldet som tär på nationen. Det är uppenbart att man inte gör tillräckligt!

#onlyinsweden
#vigillarintefegapolitiker

Källa: Hufvudstadsbladet, Aftonbladet

2 reaktioner till “Vår dagliga sprängning giv oss idag

  1. Jag kunde inte hålla mig för skratt när en reporter på SvT i sändning berättade att han blivit evakuerad från sitt hem.Som man röstar får man ligga.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s