Ystads politiker bör lämna sandlådan och fokusera på resultat framför onödigt käbbel

Efter att med stigande irritation följt lokalpolitikernas tjafsande på Ystads Allehandas insändarsidor under årets sista månader och noterat att de fortsätter i samma stil även i år så skrev jag en insändare igår som tidningen publicerar idag. Jag kan ana mig till att en del sura gubbar kommer ta ton, men det känns som att de fastnat i sitt smutskastande istället för att ha fokus på det som betyder något för oss vanliga medborgare.
—————————————
 
YSTADS POLITIKER BÖR LÄMNA SANDLÅDAN OCH FOKUSERA PÅ RESULTAT FRAMFÖR ONÖDIGT KÄBBEL
 
I slutet av förra året fylldes insändarsidan i Ystads Allehanda av debattinlägg där såväl röda som blåa kommunpolitiker i Ystad ägnade spaltmeter åt att smutskasta varandra och tyvärr verkar året börja på samma sätt.
 
Tror ni på fullaste allvar att ni inger förtroende till oss väljare när ni istället för att prestera något ägnar er tid åt politiskt käbbel?
 
Båda sidor har uttryckt att kommunen står inför ett stålbad som kommer slå hårt mot såväl unga som gamla. Det hade därför varit lite mer passande om ni ägnade er värdefulla tid åt att försöka lösa problemen som hopar sig och presentera konkreta lösningar istället för att iklä er offerkoftor, skylla på varandra och försöka fastslå vem som är mest skyldig till eländet!
 
Både rött och blått lag sitter med fingrarna i syltburken samt båda sidor har på olika sätt tagit hjälp av Sverigedemokraterna. Kan ni vända blad nu och göra det ni är ditsatta för att göra?
 
Jenny Piper
Politiskt obunden skribent
 
ystad.jpg

8 reaktioner till “Ystads politiker bör lämna sandlådan och fokusera på resultat framför onödigt käbbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s