Ur askan i elden – bakom kulisserna hos den humanitära stormakten finns problemen ingen vill prata om

I dagens DN finns ett reportage från Nairobi om hur det går till när Sverige väljer kvotflyktingar utomlands och några av de hoppfulla kandidaterna är den 26-åriga homosexuella Peter vars pojkvän mördades av en böghatande mobb samt 29-åriga Amina som bär ansiktsslöjan niqab för att skydda sig mot aggressiva män som vill antasta henne och för att undgå andra somaliska kvinnors skvaller. Amina tar av sig ansiktsmaskeringen direkt när hon kommer in på UNHCR:s kontor och säger ”skönt!”.

Jag har ett råd till Peter och Amina – sök asyl i ett annat europeiskt land istället, för kommer ni till Sverige lär ni hamna ur askan i elden eftersom radikal islam är vida utbrett i landet och homosexuella betraktas inte med blida ögon samt niqaben lär få sitta på eftersom såväl shariapoliser som andra kvinnor som talar illa om oanständiga kvinnor lär verka för det.

Rasism från forna landsmän är ett ovälkommet element, men ack så förekommande i det nya Sverige. Det var inte så länge sedan jag skrev om en kvinna på Österlen som aldrig använt slöja i hemlandet, men nu kände sig tvingad i Sverige på grund av andras påtryckningar.
https://jennypiper.blog/2019/11/23/rasism-fran-forna-landsman-tvingar-kvinnor-i-sverige-att-andra-sina-vanor-for-att-passa-in/

”Ni svenskar ska vara stolta över att era representanter kommer hit och tar flyktingar” säger en av UNHCR:s representanter. Verkligen? Är det humant att ta in ännu fler människor med försörjningsbehov när vi inte ens kan ta hand om de som redan finns i landet, varav en stor del aldrig kommer att komma i arbete?

Den humanitära stormakten slår sig för bröstet och anser sig göra en humanitär insats för utsatta flyktingar, men det de egentligen gör är att sälja in ett land med guld och gröna skogar under falska premisser där det egentligen handlar om att köpa grisen i säcken!

Dessutom har såväl regeringen som islamistiska krafter ordnat det väldigt bra för sig – så fort någon kritiserar, opponerar sig eller ifrågasätter något så är det bara att vifta med islamofobikortet!

#onlyinsweden

https://www.dn.se/nyheter/varlden/sa-gar-det-till-nar-sverige-valjer-kvotflyktingar-utomlands/

4 reaktioner till “Ur askan i elden – bakom kulisserna hos den humanitära stormakten finns problemen ingen vill prata om

 1. Ett av problemen makteliten inte vill att allmänheten ska inse är att många ”flyktingar” inte har giltig orsak för att bo i Sverige. Mycket ont har det fört med sig.
  Sofie Löwenmark är ett exempel på ett offer för oss svenskar, obegripligt, fasansfullt våld; hennes marockanske far mördade hennes 26-åriga svenska mor när Sophie var 1 år.
  http://pbs.twimg.com/media/ENDkPWqX0AAoFRS.jpg
  http://pbs.twimg.com/media/ENDuBU6WoAAWvjq.jpg

  Gillad av 1 person

 2. Om de fick korrekt information om vilka förhållande de blir tvingade leva här med förtryck av landsmän osv valde nog många frivilligt ett annat land.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s