Nyårskrönikan blir en resumé över nyhetsåret som gått

Ikväll blir det inget inlägg då jag håller på att sammanställa nyhetsåret som gått och det positiva med bloggen är att man kan följa vad som har hänt under året och plocka ut höjdpunkterna, men det tar sin tid.

Idag undrade en familjemedlem varför mina inlägg alltid är så långa – ”ska det inte vara korta inlägg på Facebook?”. Det finns vad jag vet ingen regel om det utan vissa gillar att skriva långt och andra kort, precis som vissa gillar att läsa längre texter medan andra bara klarar av några meningar. Detsamma gäller bloggar skulle jag tro. 

Det är fritt att läsa som jag brukar säga och att sammanfatta året som gått görs inte i en handvändning, så även om det blir en lång text så är det intressant även för mig själv att se vad som präglat såväl Sverige som övriga världen i nyhetsväg inom de områden som intresserar mig.

To be continued…

work.jpg

4 reaktioner till “Nyårskrönikan blir en resumé över nyhetsåret som gått

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s