Nej Oisin Cantwell, vi i Skåne behöver inte rättspsykiatrisk vård – vi drivs av sunt förnuft

Aftonbladets juridiska expert Oisin Cantwell ondgör sig idag över att politiker i vissa skånska kommuner hittat ryggraden och fattat beslut som många i övriga Sverige anser som förfärliga.

Det handlar om Trelleborgs kommun som beslutat att de som vägrar ta i hand med det motsatta könet inte får arbeta på kommunen, Skurups kommun som infört slöjförbud i skola och förskola (vilket även Staffanstorp gjort tidigare) samt Staffanstorps kommun som tidigare i år drev igenom att återvändande IS-terrorister inte ska få någon form av ekonomiskt stöd av kommunen.

Allt detta anser Cantwell vara olagligt samt ett påfund för att jävlas med muslimer, varför tjänstemännen i dessa kommuner nu enligt Cantwell antingen måste bryta mot lagen och riskera att göra sig skyldiga till tjänstefel eller vara illojala samt vägra att lyda politiskt fattade beslut.

Cantwell frågar sig nu vad man sysslar med i Skåne:
”I ett mer handlingskraftigt land än Sverige hade centralmakten skickat ner armén, infört tvångsförvaltning av dessa kommuner och skickat ansvariga politiker till rättspsykiatrisk utredning. Nej, ni behöver inte slänga er på mejlen, det är inte åtgärder jag förespråkar.
Jag nöjer mig med att ställa en enkel fråga:
Vad fan är det som pågår i Skåne?”

Svaret är enkelt – politikerna i vissa kommuner har börjat tänka med huvudet istället för hjärtat och det är på tiden att även övriga kommuner i landet tar sig samman och börjar använda sitt sunda förnuft!

Det är bara att hoppas på att fler skånska kommuner tar efter dessa utmärkta beslut – även Ystad! 🙏

#skanerules

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/0nJprJ/vad-fan-ar-det-som-pagar-i-skane

14 reaktioner till “Nej Oisin Cantwell, vi i Skåne behöver inte rättspsykiatrisk vård – vi drivs av sunt förnuft

 1. Ojsan Can´t well har judisk härstamning men hans hjärna har tydligen konverterat till Islam.

  Han har vräkt ur sig många vidrigheter förr – av sådan art att man börjar fundera i den banan som han gjorde i ovan nämnda krönika.

  Gillad av 3 personer

 2. Även Bagdad Bob förnekade verkligheten, långt efter det att alla andra såg vad som egentligen skedde. Sossar, av idag, tillhör en sverigeförnekande sekt. Så de är bara bra om de öppet visar vilka korrupta galningar de faktiskt är.

  Gillad av 3 personer

   1. Hela riket borde ha hamnat i tvångsförvaltning för länge sen, fast på sätt och vis har den redan gjort det. Fast ingen bra tvångsförvaltning dock.

    Gillad av 1 person

 3. Man får inte ha kvar svenska värderingar för det inskränker muslimernas????
  Då får de som tycker så gärna flytta, ingen stoppar dem

  Gilla

 4. Om det är några som behöver psykvård är det väl tidningsfolket som i åratal blundat och mörkat sanningen för oss, men nu betalar priset i läsare och förtroendetapp

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s