Upptäckten av klimatjesus var ingen slump – dokumentärfilmen om Greta följer miraklet från dag ett

Sveriges ansikte utåt vad gäller klimataktivism, Greta Thunberg, är ämnet i en kommande dokumentärfilm som förväntas ha premiär nästa år. Filmen med titeln ”Greta” regisseras av Nathan Grossman och har gjorts av ett filmteam som följt Greta från dag ett av skolstrejken.

Det var således ingen slump att den lilla skolflickan med flätorna just den dagen blev upptäckt av Ingmar Rentzhog, som för övrigt redan var vän med Gretas föräldrar, vilket varit hållningen från Team Greta hela tiden och alla som har ifrågasatt den uppmålade bilden har fått höra att man hånar ett oskyldigt barn som bara vill rädda planeten. De har haft en väl utarbetad strategi som med brett stöd sett till att lyfta klimatfrågan till oanade höjder samt lyft fram Greta som en ikon för rörelsen samtidigt som man skrämt upp en hel generation med ett överdrivet hot om att jorden ska gå under om åtta år.

Det känns som om ballongen är på väg att spricka, men inte här i Sverige där regeringen kör på som vanligt och idag presenterade man sin nya klimatplan där vi fick veta att klimatpolitiken ska integreras i alla relevanta politikområden. Vi lever således numera i en klimatdiktatur!

#vaknasverige

https://www.rt.com/news/476133-greta-documentary-rise-to-fame/

gt

9 reaktioner till “Upptäckten av klimatjesus var ingen slump – dokumentärfilmen om Greta följer miraklet från dag ett

 1. Rentzhog jobbade för Al Gore som jobbar för oligarkerna i USA som jobbar för nedmonterande av alla de nationalstater, som trots en massa frihandelsavtal, fortfarande utgör kostsamma hinder för de globala bankerna och multinationella superföretagen. Filmen kommer säkert att påvisa dessa samband, eller inte!

  Gillad av 1 person

 2. Här har svensk massmedia hållit Greta under armarna o möjliggjort
  allt detta utan att kritiskt granska
  Greta med klimatfanatikerna … .
  Det har däremot Alt. Medier gjort från dag 1……

  Gillad av 1 person

 3. Det är iscensatt från planeringsstadiet av föräldrar och Ingmar Rentzog och nu är hon även uppbackad av ONE foundation en organisation som är intimt sammankopplad med George Soros.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s