Snart vågar ingen sätta sig upp mot ungdomsgängen

Rubriken på en debattartikel i Expressen idag är rätt talande – ”Är polisen rädda för att ingripa i förorten?”

Klart att de är eftersom de vet att det kommer att ta hus i helvete om de agerar som det anstår lagens långa arm, vars uppgift är att upprätthålla ordningen samt skydda medborgarna. Dessutom har de inte tillräckligt med manskap eller befogenheter för att klara av den anstormning som i sådant fall väntar.

Därför fortsätter man att dalta eftersom ingen är beredd på att ta konsekvenserna om man ingriper mot de som bryter mot lagen och trakasserar oskyldiga.

Det finns inte längre några spärrar hos dessa individer utan man går på allt och alla utan minsta respekt eftersom de vet att de kan då ingen gör någon ansats att hindra dem samt att det oftast inte blir något rättsligt efterspel.

De få som har kurage att våga sätta ned foten och säga stopp råkar själva illa ut, vilket vi sett exempel på de senaste dagarna.

I lördags fick den 57-åriga hjälten Kjäll Gustafsson sätta livet till efter att han försökte stoppa ett rån i Gislaved. Hade han gjort som så många andra och vänt bort blicken hade han levt idag.

Vid lunchtid idag blev en busschaufför i Göteborg attackerad och misshandlad av ett stökigt ungdomsgäng i Lunden vid lunchtid. Chauffören hade flera gånger bett dem att sluta och när han stannade vid hållplatsen ska ungdomarna ha sparkat och slagit honom. Polisen vill nu ha allmänhetens hjälp i sökandet efter de misstänkta gärningsmännen, men uppger inget signalement.

Hade busschauffören svalt förtreten och låtit dessa kriminella individer få hållas så hade han inte blivit skadad.

Det är så här det kommer att bli – människor kommer inte våga ingripa när de ser människor hotas, trakasseras, rånas, misshandlas, våldtas etc eftersom de är rädda om livhanken och ingen vet vad dessa kryp tar sig för eller om de har något vapen på sig.

De kriminella gängen i alla åldrar som redan vunnit mark kommer att fortsätta ta över mer och mer medan svenska folket hukar sig, tittar bort eller går omvägar. Samtidigt låter ordningsmakten dessa kräk få härja fritt och regeringen har redan gett upp. Sverige i ett nötskal!

#detnyasverige
#dekomdesågdesegrade

Bildkälla: GP

8 reaktioner till “Snart vågar ingen sätta sig upp mot ungdomsgängen

 1. Du har helt rätt,det som händer är att deras respekt för polisen o samhället o staten försvinner o även mot andra medborgare ……Sveriges förfall är på väg……

  Gillad av 2 personer

 2. De kommer bli fler och fler.
  Och enligt jurister vill man inte utvisa dem.
  Och nu förstår man varför gymnasiet lagen tvingades igenom.
  Enligt åklagarna och jurister får de vara här och studera 3år
  Plus ca 2är väntan.
  Oavsett hur grova brott eller hur många brott de döms för.
  så utvisas de inte om de varit här
  Närma 5år.
  Alltså så garanteras alla gymnasie flyktingar svenskt medborgarskap.

  Igen har politikerna lurat Svenska folket. De garanterar illigala svenskt
  Medborgarskap samtidigt som svenska pensionärer får kall mat.

  En sak är asyl för människor som flyr krig, men ekonomiska migranter
  ska direkt avvisas
  Ska varken få komma in i Sverige eller få bostad, och ta hit sina familjer.
  90%är migranter utan flyktingstatus och ska inte försörjas av oss.
  alltså utvisa dem, så kommer flykting strömmen minska till Sverige.

  Gillad av 1 person

 3. Man skall inte underskatta packet,de är beredda att döda för att komma undan.Dessa kräk är kapabla till vad som helst.Svenska kvinnliga poliser är oftast en belastning för sina kollegor.

  Gilla

 4. Det lär finnas efter vad eventuellt felaktiga rykten förtäljer en viss oro för att, om polisen ingriper mer aktivt finns det risk eller oro för att det kan bli upplopp modell det i Husby. De styrande borde vara ängsliga dessutom riskeras Sverigebilden att solkas.

  Gilla

 5. Det är en form av demoraliserande krigföring vi ser, genom att gäng hotar, misshandlar och våldtar så sätter dom agendan var vi vill vara och när vi kan komma dit om någonsin. Samhället måste snarast ta tillbaka våldsmonopolet i samhället och föräldraansvar införas för unga för att försöka hejda nyrekrytering i gängen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s