Ungdomsgängens ”ofog” fortsätter i Trollhättan

Trollhättan is da shit! Igår kallade polisen upploppen i Trollhättan för ”ungdomars ofog”. Idag fortsätter dessa ligister terrorisera samhället när flera gäng ikväll kastade sten mot polisen, avfyrade raketer och kraftiga smällare samt rev ned vägskyltar.

Vid 22-tiden var allt lugnt igen enligt polisen och ingen är frihetsberövad. Självklart inte – det här är Sverige vi pratar om!

Strunt samma att en polisbil fick punktering och plåtskador samt att polismän kände sig hotade – dessutom har det ingen betydelse att det är förbjudet att skjuta raketer året runt. Det är snart jul så låt de stackars små liven få roa sig – de har så mycket tråkigheter i bagaget så självklart ska vi ha överseende med dessa kriminella avarter. Lite mer förebyggande arbete så ska vi nog få se på resultat! 🤪

#onlyinsweden
#slutadalta

Källa: SvD

8 reaktioner till “Ungdomsgängens ”ofog” fortsätter i Trollhättan

 1. Man kan nog påstå att polisen inte tog till några överord när de definierade det som ofog, det borde vara en underdrift.
  De måste förmodligen väga orden och ta politiska hänsyn.

  Gillad av 1 person

  1. Rekommenderar starkt ”Arga snickarens” program Anders droger tror jag att det hette på TV4 i kväll.
   Han intervjuade polisen på slutet och dom sa bra saker.

   Gilla

  1. Tyvärr verkar ledningen hellre vilja ha dessa statister i stället för riktiga poliser som tar jobbet på allvar. Det var därför nästan alla polischefer fick gå vid omorganisationen och utvalda mer genusfixerade ersatte dom.

   Gilla

 2. Väntar med spänning på vad kraftsamlingen i Malmö ska ge för resultat och en redovisning vilka resurser det krävt, då får vi en fingervisning om vad som behövs för resten av landet.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s