Vårt land – omöjligt i Sverige

Intressant reklam i dagens Hufvudstadsbladet med ett stänk av nationalism. Eftersom Fazer har 100-åriga anor och finnarna inte räds att känna stolthet över sitt land, så är det inget uppseendeväckande med annonsen. Hade den däremot publicerats i det indränkta politiskt korrekta landet Sverige, så hade det troligen tagit hus i helvete direkt eftersom denna anspelning på ”vårt land” hade väckt anstöt hos hela vänsteretablissemanget, för att inte tala om diverse organisationer.

Här lever vi ju under tesen – det här är ditt land och kanske också mitt land, lite iallafall, landet det tillhör mig och dig, men mest dig och vi vita infödingar ska helst hålla klaffen och synas så lite som möjligt medan vi sliter ihop till brödfödan åt andra parasiter som välkomnas av regimen som vänt ryggen åt sin egen befolkning.

Rejält hårddraget givetvis, men det ligger tyvärr mycket i det!

I en tid när landet är på väg utför stupet i en rasande fart borde vi gaska upp oss och bli lite mer sisu i Sverige, men jag är tveksam till om tillräckligt många har det i sig…

#detnyasverige

11 reaktioner till “Vårt land – omöjligt i Sverige

  1. Vårt Land anspelar givetvis på nationalsången och att det är självständighetsdag imorgon den 6 dec, en mycket högtidlig dag för alla finländare. Kul att du tog upp det. Apropå Finland, hörde häromdagen att Sannfinländarna seglat upp som det största partiet där. På två frågor: utlänningsproblematiken och klimatbluffen. Det verkar som att de är vinnarfrågor på uppsegling.

    Gillad av 2 personer

  2. Ja det är väldigt konstigt att och hur det har blivit så här, både onyanserat och obalanserat. Kanske det är orsaken till de grova överdrivna och spretiga extrema tilltagen och uttalandena på senare tid.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s