Sverige – ett laglöst land som våra makthavare vänt ryggen

Våldets Sverige som man motvilligt börjat vänja sig vid når ständigt nya nivåer. Inatt har det bland annat skjutits mot en fastighet i Kristianstad, två personer är döda efter skottlossning mot en nattklubb i Norrköping och en sprängning har skett vid ett radhus i Ödåkra utanför Helsingborg.

Landsfadern Löfvéns fokus ligger dock på något helt annat, nämligen klimatet och vad kan han säga som vi inte redan hört förut? Hans ständiga vapendragare justitieminister Johansson kan säkert yppa några väl valda ord – vi ska krossa gängen, fler poliser, hårdare straff yada yada… tomma löften utan substans.

Men Åkesson gnuggar nog händerna – varje ny incident genererar nya besvikna väljare som kan bygga på det ständigt ökande väljarstödet. Halva LO har för övrigt redan konverterat till SD.

Övriga partier hakar upp sig på M-ledarens möte med Åkesson igår och tycker tydligen det är viktigare att orera om nazismens återkomst istället för att göra det som krävs för att trygga svenska folkets framtid.Det krävs antagligen en rejäl valförlust för att få vissa att vakna och med ny partiledare vid rodret och förhoppningsvis utan klängrankan MP med dess destruktiva politik, är det inte alls omöjligt att S kommer att försöka förhandla med SD. När det gäller att behålla makten är S med facit i hand beredda att göra mer än de flesta!

Mycket vatten lär dock hinna rinna under broarna innan 2022 och jag tror de flesta kan hålla med om att det gamla Sverige gått i graven för gott – nu handlar det främst om att rädda det som går av spillrorna från det land vi minns.

#detnyasverige

Bildkälla: Aftonbladet

7 reaktioner till “Sverige – ett laglöst land som våra makthavare vänt ryggen

    1. Det ägnade jag mig åt dagligen i en period förra året, men efter att bara ha blivit publicerad i några lokaltidningar men ständigt refuserad av DN, SvD, GP, Expressen och Aftonbladet så tröttnade jag. Gör det här istället. 😊

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s