Greta har gjort en tydlig vänstergir – nu är det inte bara klimatet som ska räddas!

Sveriges mest kända klimataktivist Greta Thunberg poserade tidigare i år i en tröja med den vänsterextrema organisationen AFA som tryck. Då hette det att hon inte visste vad tröjan betydde.
 
Den här gången blir det dock lite svårare att bortförklara det faktum att hon nu erkänner vänsterns världsbild och agenda när hon i en artikel i Project Syndicate tillsammans med två andra kvinnor nyligen slog fast att klimatkrisen inte bara handlar om miljön, utan även kampen mot koloniala, rasistiska och patriarkala förtryckarsystem – det är en kris om mänskliga rättigheter, rättvisa och politisk vilja. Artikelförfattarna aviserar även nya klimatdemonstrationer över hela världen i syfte att få politikerna att börja agera eftersom vetenskapen kräver det. Att de själva inte lyssnar till vetenskapens olika teorier är tydligen irrelevant i sammanhanget.
 
Project Syndicate är för övrigt en medieorganisation som är starkt förknippad med George Soros, eftersom hans Open Society finansierar projektet och har etablerat hela organisationen samt Soros själv skrivit i nättidningen i över 20 års tid.
 
Hur ska Greta ha det – är hon klimataktivist eller vänsterextremist? Trovärdigheten lär minska om hon låter sitt engagemang för klimatfrågan spilla över på vänsterpolitiska frågor.
 
Det här visar dock att de som grävde i detta från början (Rebecka Weidmo-Uvell m.fl.) hade helt rätt – Soros har ett finger med i spelet, Greta utnyttjas för politisk vinning och det finns en tydlig agenda bakom som nu börjar blomma ut.
 
Men jag tror inte för en sekund att det påverkar klimatsekten i Sverige och heller inte våra politiker som har siktet inställt på en enda sak – mjölka sin heliga kassako på så mycket pengar som möjligt i ”kampen mot klimatförändringar” för att rädda såväl planeten som mänskligheten från undergång om åtta år.
 
De senaste dagarna har flera klimatforskare uttalat att det är omöjligt att tillmötesgå FN:s krav om att minska utsläppen med 55% till 2030 och tillika att begränsa temperaturökningen till 1,5 grad, men det spelar ingen roll – vi kör på tills bubblan spricker!
 
#vaknasverige
 
gir

8 reaktioner till “Greta har gjort en tydlig vänstergir – nu är det inte bara klimatet som ska räddas!

  1. Det är bra att Gretahirdens agenda avslöjas. Klimathotet är deras svepskäl för att pådyvla oss en centralplanerad kommandoekonomi, styrd av ”experter”. EU verkar ju f.ö. också vara i fas med planerna, eftersom de har röstat fram ett klimatnödläge. Dårskapen med planekonomi testades under 70 år i Sovjet och miljoner svalt ihjäl eller mördades. Räckte inte det?

    Gillad av 2 personer

  2. Att Soros haft del detta har varit känt länge, på nästan varje bild tagen utomlands syns även en tjej som jobbar för en organisation som startats av honom.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s