Nobelstiftelsens årliga hyckleri fortsätter

Föga överraskande bjuds inte Sverigedemokraternas partiledare in till Nobelfesten i år heller och man hänvisar till samma motivering som använts de senaste åren.

Det är så patetiskt att peka ut just SD:s bakgrund samtidigt som man hänvisar till den grundläggande principen om allas lika värde och rättigheter oavsett hudfärg, härkomst eller religion, när vi har tre riksdagspartier som är välkomna in i värmen trots deras allt annat än acceptabla bakgrund!

Vänsterpartiet, Socialdemokraterna och Centerpartiet har bra mycket mer på sitt samvete än SD – till exempel antisemitism, stalinism, islamism och nazism – men ändå ratar man inte dessa partier.

Det är ett förbannat hyckleri från Nobelstiftelsens sida och övriga bara jamsar med, vilket irriterar mig lika mycket varje år! Förstår de inte att de aktivt understödjer den redan mycket kraftiga polariseringen i samhället tack vare sina ogenomtänkta beslut?!

Tröttsamt när vuxna människor och organisationer samt stiftelser fortsätter hänge sig åt mobbning och utfrysning på det här sättet. Något liknande pågår för övrigt på Göteborgs universitet, där man samlar namnunderskrifter för att stoppa Richard Jomshof (SD) från att föreläsa den 5 december – dock helt i onödan eftersom föreläsningen inte kommer att ställas in.

Man kan ibland få för sig att vi kommit längre och att åsiktskorridoren håller på att breddas, men det är en illusion – i själva verket sitter de flesta fortfarande kvar i sandlådan!

#onlyinsweden
#itsokwhenwedoit

Bildkälla: SvD

En reaktion till “Nobelstiftelsens årliga hyckleri fortsätter

  1. Tror Jimmie ger fullständigt fan i denna hycklarnas afton. Tänk tanken att behöva sitta bredvid alla lögnare och fisförnäma skithögar, som låtsas hylla ex.vis en totalt okänd författare som troligtvis är inkvoterad för att passa in i globalizternas agenda. I fjol satt hycklaren och ”rebellen” M Wiehe i frack och gottade sig bland överheten och kände sig naturligtvis hemma. Fy fan för dessa hummerknivkommunister som låtsas stå på de svagas sida, men älskar flärd och lyx….

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s