Dömd terrorist utförde knivattacken i London och i Haag jagas fortfarande en man med ursprung i MENA som attackerade tre barn – polisen bekräftar inte terrorkoppling

Efter knivattacken i London igår har det framkommit att förövaren, 28-årige Usman Khan, var en dömd terrorist med fotboja, men i Haag är man mer försiktig i sina uttalanden och polisen vill inte bekräfta om den misstänkta har kopplingar till terrorism.
De tre skadade offren i Haag var alla barn och polisen jagar fortfarande den som utförde knivattacken och han beskrivs som en man i 45-50 års åldern som bar grå joggingdress, med härkomst från Afrika eller Mellanöstern.
Är det en slump att två personer begår en knivattack samma kväll i två olika länder? Är det en upptrappning av terrordåd som vi nu ser efter att det under en tid varit relativt vilande i Europa? Det är inte omöjligt att det är en koordinerad attack och underrättelsetjänster har länge spått att Europa ska drabbas av nya attacker innan årets utgång, men vågar man hoppas på att det inte kommer fler?!
BARN.jpg

3 reaktioner till “Dömd terrorist utförde knivattacken i London och i Haag jagas fortfarande en man med ursprung i MENA som attackerade tre barn – polisen bekräftar inte terrorkoppling

  1. ”Vågar man hoppas på det inte kommer fler?” En god förhoppning! Tyvärr är vår livsstil och även julglädjen så hatad av de invaderande av en viss kultur att det nog behövs ett mirakel. Anpassningen syns också i många gallerior när dekorationer som tidigare var julröda nu ofta gnistrar i vintervitt. Ett tidens varningsskott, det med!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s