Löfvéns oförmåga att acceptera det nya Sverige kan bli hans fall – ett nytt ansikte utåt lär dock inte sudda bort väljarnas ovilja

Danska tidningar har noterat hur invandrardebatten i Sverige den senaste tiden blommat ut, mycket tack vare alla problem i kölvattnet av decennier med oansvarig migrationspolitik som inte längre går att blunda för.

Att vår statsminister inte vill medge att Sveriges gigantiska uppförsbacke grundar sig i öppna hjärtan-politik är man heller inte sena med att konstatera. Som vanligt använder man Sverige som skräckexempel medan de klappar sig själva på axeln för att de vågat ta dessa tuffa beslut som krävts för att inte bli som oss – det naiva grannlandet i ost.

Här hemma talas det om att Stefan Löfvén är på väg att petas och att det kan ske redan vid kongressen 2021. Men ärligt talat, tror Socialdemokraterna själva på att ett partiledarbyte förändrar saken radikalt?

Det är inte Löfvén ensam som drivit landet i sank utan han har haft hela partiledningen bakom sig och fört fram den politik som partiet klubbat igenom tillsammans med extremistpartiet de gröna. Ett nytt ansikte kommer inte förändra något som genom ett trollslag – det är samma galna politik som kommer drivas och förtroendet för partiet har fått sig en rejäl törn hos befolkningen överlag där måttet är rågat sedan länge.

Det är för övrigt intressant att partiet har fortsatt stort förtroende för justitieminister Morgan Johansson som har stor skuld till så mycket elände. Vill man komma någon vart måste nog hela partiledningen bytas ut, men precis som i andra partier stannar det vid ett önsketänkande.

Kanske får vi snart se en utbrytning av de S-politiker som inte längre står bakom den vänstervridna ledningen som saknar förmåga att tänka klart?! Ett nytt parti (icke muslimskt) med politiker som har kurage att tala klarspråk och peka med hela handen hade verkligen behövts i Sverige av idag!

#regeringsbytenu

Bildkälla: Berlingske, Jyllandsposten

15 reaktioner till “Löfvéns oförmåga att acceptera det nya Sverige kan bli hans fall – ett nytt ansikte utåt lär dock inte sudda bort väljarnas ovilja

 1. Jenny har förstås rätt i att det inte räcker med en ny partiledare utan att hela kopplet måste bytas. Och politiken. Det är något att hoppas på. Även helt nedsupna krakar kan ju återkomma som välkammade nykterister! Nästa S-kongress är dock planerad till 2021 i enlighet med partiets stadgar. En kongress är en enorm apparat där motioner och även diverse val ska tröskas igenom. Året före ett allmänt val måste kongressen förstås också besluta vilka frågor som ska drivas i kommande valrörelse. Det skulle förvåna mig om statsministern gör som Björklund och aviserar sin avgång långt i förväg och därmed blir vad man kallar ”a lame Duck”. Han kan däremot avgå plötsligt av ”hälsoskäl” men då måste efterträdaren, som kan utses av VU, gå igenom samma JÖKeri för att vinna riksdagens förtroende. Det är inte bara att byta ut honom, hela regeringsmakten står i så fall på spel. Det gör man kanske bara om man vet att regeringen ändå är på väg att falla. Den gamla sanningen ”som man bäddar får man ligga” gäller än …

  Gillad av 1 person

 2. Tyvärr landar politiker. Kapitalister och kriminella här väldigt mjukt medan alla arbetare
  Slår i betongen gång på gång , för alla muslimer i politiken har tagit över makten
  Kör med de fega Svenska politikerna.
  Det finns ingen demokratie i Sverige vi styrs av giriga och ansvarslösa människor
  Som vill ha unga afganistansk män i sovrummet.

  Gilla

 3. Det krävs makt för att ta itu med problemen och de partier som förstört Sverige är C,L,M och Mp i nämnd ordning.Det känns dessutom som dubbelt förräderi när det är partier man en gång röstat på som sticker kniven i ryggen på en.Det finns åtminstone här i Skåne ett talessätt som heter’det var den gången far dog’och det betyder en gång och aldrig mer.Aldrig mer nämnda partier skall få min röst.Det var den gången far dog.Jag ser fram emot den dagen när Annie Lööf och spektaklet Svantesson får ta på sig burka.Mitt hat mot sjuklövern är större än min rädsla för Islam och dessutom ser jag mycket annat gott i Islam.

  Gilla

  1. Det finns ju ingen video.Det enda man ser är en gubbe som verkar ta en selfie på sitt könsorgan.Samnytt slirar slirar minst sagt på sanningen,som vanligt.

   Gilla

   1. 1/ Det finns en video i artikeln.

    2/ Det är en lärare som sitter på en stol.

    3/ Elever kastar brinnande föremål mot läraren.

    4/ Läraren försöker släcka elden genom att trampa på den.

    Gilla

   2. Hahah,ja nu ser jag det och han sitter som ett fån och babblar om att det inte var bra.Han blir inte ens förbannad på riktigt.

    Gilla

 4. Det största tabut är att börja prata om folkslags egenskaper (igen). Etniska nordeuropéer har andra egenskaper än araber och afrikaner. Européer är överlägsna dem på abstrakt tänkande, konsekvensanalys och har de högre intellektuella förmågor som krävs för att bygga avancerade och fredliga civilisationer, har längre till aggression och att ta till våld. Således kan inte vår civilisation ens upprätthållas om dessa får något som helst inflytande eller tillåts bli för många. Det är nog inte bara jag som redan för länge sedan sett att den gränsen blivit nådd. Detta sista tabu måste försvinna och vi måste åter kunna diskutera allt och få de verktyg för segregation, återvandring och i sista hand sterilisering om så krävs med tvång om inte Sverige och Europa ska bli till ruiner likt de forntida högkulturerna. Det lidande för de europeiska folken som annars väntar får världskrigens fasor att mer likna tebjudningar. Också sanningskommissioner måste inrättas som vänder på varje sten för att hitta orsakerna och skurkarna som gjorde allt möjligt. Mediefamiljerna, finansfamiljerna, politiker, skolväsende och enskildas brott och dess finansiärer måste hittas, fångas in, lagföras och straffas.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s