Vissa politiker förtjänar att få höra ett sanningens ord

Dagens bästa nyhet står Sverigedemokraternas
Adam Martinnen för, som tidigare idag klämde åt en av de riksdagspolitiker som jag har mest svårt för – nämligen den fega Linda Westerlund Snecker från Vänsterpartiet, som istället för att ta debatten blockerar sina meningsmotståndare, vilket jag själv fått erfara.

Debatten handlade om säkerhet och Marttinen inledde genom att säga att Vänsterpartiet och Westerlund Snecker gör en felaktig klassanalys angående hur terrorism uppstår.

Detta föranledde Westerlund Snecker att ge ett drygt svar där föraktet för SD inte gick att ta miste på.
-”Jag tycker att det är intressant att Sverigedemokraterna har väldigt mycket gemensamt med våldsbejakande jihadism. Ni hatar feminister, bögar, flator och klimataktivister. Ni är väldigt väldigt sugna på att förminska och inskränka religionsfriheten Det är spännande att ni har så mycket gemensamt men att tonläget ändå är så högt.”

Marttinen gav dock svar på Westerlund Sneckers angrepp.
-”Här har vi dravlet och pinsamheteni Sveriges riksdag personifierad, Linda Snecker Westerlund.”

Talmannen Norlén bryter senare in och påminner SD-ledamoten om att man ska undvika personangrepp av det slaget i Sveriges riksdag.

Det finns ett filmklipp i artikeln för den som vill se och höra replikväxlingen, där man även kan höra hela Marttinens svar om att det inte har något med klass att göra. Ibland är politik underhållande. 😁

Nu kan väl fredagen bara bli bättre! 👌

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/h%c3%a4r-utbryter-br%c3%a5k-mellan-v%c3%a4nsterpartiet-och-sd-ni-hatar-feminister/ar-BBXvACX?li=BBqxCu3&ocid=iehp&yp_part_id=291580&yp_zone_id=564&yp_format=up&yp_time=0

8 reaktioner till “Vissa politiker förtjänar att få höra ett sanningens ord

 1. Kriminaliteten har delvis med klass att göra.Under mina år på den eminenta anstalten Ystad var det nog över tid 80 procent av de intagna som knappt ens hade gått färdig grundskola eller motsvarande utländsk utbildning.Så jo.kriminalitet har med klass att göra.Det är efterblivet att förneka det.

  Gilla

   1. Är inte terrorism kriminellt? Nä tack för denna veckan och trevlig helg.Imorgon skall jag köra ut till Kadesjöskogen och hålla en tyst minut för krigarkonungen och min hjälte Karl den Tolfte.En liten alkoholfri smutt blir det nog också.
    Du vet kanske att det finns en staty av honom där,mitt inne i skogen!
    Ha det!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s