Före detta gängkriminell menar att integrationen har slagit fel och Sverige har tagit in för många migranter

Det är ingen hemlighet att Sverige har ett stort problem med kriminalitet, som även börjat sippra ut utanför landet gränser. Bara i år har vi haft över 100 sprängningar samtidigt som antalet mord har ökat – där dödsskjutningarna sticker ut – samt så klart rån, våldtäkter och misshandel.
 
24-årige Nour Habib från Helsingborg, har varit en del av det och han säger själv att integrationen har slagit fel. Han kom till Sverige från Irak som liten och har tillbringat hela sin barndom  i de områden där gängen härjar.
 
En kväll åkte Nour förbi i en bil och kastade dynamit mot ett hus i ett vanligt svenskt villakvarter. Han såg aldrig själv ödeläggelsen, men han har hört att den blev ganska omfattande. Bomben var menat som ett hot efter att de boende i huset pratat med polisen. Nour själv hade inte mycket med saken att göra då han bara blev ”inhyrd” att göra jobbet och köra ut med en bomb. För det fick han 10-15.000 kr i handen.
 
-”Jag tänkte att personen har gjort något och förtjänar det. Jag är uppvuxen med de här strikta normerna – när man har gjort något dumt ska man straffas för det. Jag har gjort i princip allt utom mord.”
 
Idag har Nour lämnat sin kriminella tid bakom sig och efter en fängelsedom har han bytt sida samt istället startat föreningen Trygg Rätt som hjälper unga ut ur kriminalitet.
Nour Habib anser till skillnad från statsminister Stefan Löfvén
att kriminaliteten kan kopplas samman med de många nyanlända och kritiserar politikerna.
 
-”De har öppnat dörren för vem som helst. De borde ha undersökt hur många nyanlända som samhället kan rymma. Hade politikerna kommit överens med näringslivet och samhället i övrigt hur många migranter vi ska ta in, hade vi inte sett den här utvecklingen. Svenska myndigheter borde även ha ställt flera krav på de migranter som redan finns i landet. Det är politikernas fel att de har tagit in så många migranter. Dörrarna är stängda för folk i de utsatta områdena och det är svårt att få jobb. Jag tror det kommer bli mycket värre. De kriminella kretsarna utvecklar sig precis som samhället. När det kommer en ny generation som ser vad den gamla generationen har gjort så blir det normalt. Om de kunde spränga så kan vi och så vidare.”
 
Intressant att ta del av, men så länge våra makthavare går med skygglappar samt vägrar acceptera det monster som man har varit med och skapat så är det här den bittra verkligheten som vi kommer att tvingas leva i under lång tid framöver!
 
#detnyasverige
#avgåregeringen
 
man.jpg

8 reaktioner till “Före detta gängkriminell menar att integrationen har slagit fel och Sverige har tagit in för många migranter

  1. 10 000 nya uppehållstillstånd utfördas varje månad, månad efter månad. Och på sikt lika många nya röster. I enklaverna har de röda valresultat som kan jämföras med de gamla östtyska dvs runt 90%.

    Gillad av 2 personer

    1. Du glömmer vårt/mitt nya parti Partiet Nyans.Det blir inte många nya röster till det röda laget framöver och kanske inte till det blå laget heller.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s