Klimatförnekarna har alltså fel och det finns fog för våra styrande att vägra lyssna på andra vetenskapliga teorier än de som FN för fram – verkligen?

Det är många som är i behov av ett wake-up call och det är dags för våra makthavare att börja lyssna på vetenskap som inte härrör från politiskt styrda organ med en smutsig agenda.

Den här bilden är talande för hur klimatalarmismen borde tas med en nypa salt.

Däremot bör vi fokusera på miljöproblem och födelsekontroll om vi vill rädda planeten!

#vaknasverige

11 reaktioner till “Klimatförnekarna har alltså fel och det finns fog för våra styrande att vägra lyssna på andra vetenskapliga teorier än de som FN för fram – verkligen?

 1. Mmm,men vidtar man åtgärder mot klimatförändringen så förbättras automatiskt miljön med mindre giftiga utsläpp.Oljebaserade produkter är en stor miljöbov.Tex så luktar det för djävligt i städerna av avgaser och partiklar från däcken.Ystad skall vi bara inte nämna i sammanhanget när plast från öster och dieselavgaser från hamnen förpestar luften.Stackars djävlar som tvingas bo i den stan.
  #oljanmåstebort

  Gilla

 2. Klimathysterin är så oändligt mycket farligare än det alltid föränderliga klimatet. Men om man vill ha tillbaks medeltiden så är denna hysteri en snabb och säker väg till fattigdom, svält, hunger och misär. De som förespråkar panikartade åtgärder har förstås en annan agenda än omsorgen av demokrati, välstånd och frihet. De verkar dessutom ha en väldig massa ”nyttiga idioter” till hjälp. Sk Troll!

  Gillad av 2 personer

  1. De där trollen är människor som öppnat sina ögon och förstått sammanhang.Vårt sätt att leva har nått vägs ände och visst kommer det att bli smärtsamt att ändra livsstil men nödvändigt.Att inte vilja ändra sitt sätt att leva är bara egoistiskt och rent av farligt för vår överlevnad.Ärligt talat,vad är det exakt du är rädd för Jan? Att behöva gå några steg extra per dag är bara nyttigt.Dumhögern förnekar sig inte och är ett bevis på att förändring behövs.

   Gilla

 3. Eftersom Sverige knappt har någon känning av några av världens miljöproblem så kommer inga skatter på el eller drivmedel, nedsläckningen av kärnkraft eller skambelägganden av svenskar att ha någon som helst effekt på vissa länders problem. Däremot bidrar dessa skatter till att betala notan för den vettlösa importen av problem, vars grund kan sökas i islams villoläror.
  När det gäller jordens klimat är Sveriges möjligheter att påverka detta noll. Den svenska skogen binder dessutom mer koldioxid än vi totalt släpper ut vilket kan vara bra att veta för den som fortfarande tror att koldioxid är en förorening. Öknarna minskar också och skördarna har blivit större vartefter halten koldioxid ökat. Varken vetenskapsmän eller politiker kan f.ö. fälla avgöranden i vetenskapliga frågor genom att rösta om dem. Det är det bara postmoderna teoretiker som kan.
  Mer billig energi behövs i utvecklingsländerna för att åtgärda riktiga problem, inte minst miljömässiga, som är en följd av fattigdom, korruption och brist på demokrati.
  Troll bör hålla sig bland sina gelikar, bland masshysterikor, på mångfaldsbloggar eller bland de muhammedaner de beundrar…

  Gillad av 1 person

  1. Du måste vara både blind och döv? Miljöproblemen är ff mycket stora i Sverige.Gå in på valfri verkstad,kemisk industri och du skall se eländet.Petreoleumbaserade produkter är en stor orsak till sjukdomar och förkortat liv.
   Visst kan jag hålla mig till andra bloggar men denna bloggen har jag donerat till och det tycker jag att också du kan göra innan du ger rekommendationer till andra.

   Gilla

   1. Och när det gäller dig Jenny så värderar jag högt att du tillåter en bredd i åsikter.Jag inser att du får betala ett pris för det och det var/är därför jag tycker att det är angeläget att stötta dig.Jag håller sällan med dig eller andra här.Var snäll och gilla eller tacka inte denna kommentar.Jag är inte här för att få gillande men för att ta udden av vanföreställningar.

    Gilla

 4. ABB chefen Barnevik lär ha sagt ungefär, citat ur minnet; ”I Sverige har vi billig, ren och säker el. Men vårt stora bekymmer verkar vara hur vi ska ta oss ur denna situation. Det är vad politikerna prioriterar.”

  Miljöpartiet och några andra troll vill att vi svenskar sänker vår egen standard till förmån för invandrare från tredjevärlden som själva har noll hämningar mot att höja sin egen (och klanens) standard och som kräver boende, storskärms-tv, sjukvård, bil, semesterflyg till hemlandet, flerbarnstillägg och pension utan egen arbetsinsats osv.

  Jag tror dock att en avgörande gräns för svenskarna tålamod snart har passerats.

  Gillad av 1 person

  1. Men man gör misstaget att skylla sina egna tillkortakommande på andra.Skall man utvecklas så måste man lära av sina misstag.Det är så utveckling fortskrider.Av skadan blir man vis men inte rik.Tänk ifall Volvo eller vad du vill pekade finger åt sina konkurrenter istället för att rannsaka sig själv och gå vidare.Vi har gjort många och stora fel i Sverige och vi måste lära oss av det istället för att skylla på muslimer och troll.Hur många industrier har vi kvar i Sverige? Det är inte många som ägs helt av svenskar.Inte ens Barneviks fd.Asea är längre svenskt.Det har blivit alltför enkelt att slussa folk,fä och kapital över gränserna.Minns när det var tillåtet att föra ut endast 50 000 kronor till utlandet.Sen kom Bildt och luckrade upp regleringar och när kapital flödade ut ur landet tvingades riksbanken att höja dagsräntorna till 500 procent och låneräntor följde med.Många fick gå från hus och hem när räntorna steg.Det tar tid att återstäla och det är smärtsamt.Med en rejäl majoritet för Socialdem.kommer det att gå men som sagt,det blir en tid av smärta och gnissel.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s