Ytterligare fyra års väntan på att EU ska säkra de yttre gränserna är oacceptabelt

Idag ska Europaparlamentet rösta om den nya EU-kommissionen med tyska Ursula von der Leyen i spetsen. Kommissionen tillträder redan den 1 december.

Danske Venstres parlamentariker Søren Gade, kommer dock rösta emot och anledningen är att man lovat befolkningen i Europa att säkra de yttre gränserna med 10.000 gränssoldater i Frontex. Nu skjuter dock EU-kommissionen fram detta till att det ska vara på plats först vid utgången av 2024, vilket enligt Gade är riktigt dåligt eftersom det är en av Europas största utmaningar.

Jag håller med Gade – det här borde kommissionen kunna göra bättre och gränsvakter måste vara på plats innan 2024! Man kan nästan få för sig att man medvetet skjuter på problemet för att sänka kontinenten.

Det är ungefär lika fruktlöst som EU-ledarnas löften om att de ska ta tag i migrationsproblemen och enas om en ny stramare migrationspolitik som de haft högt på agendan i åratal utan att leverera något konkret. Under tiden fortsätter asylaktivister och människosmugglare att diktera villkoren, medan det höga inflödet av illegala migranter och terrorister samt kriminalitet, droger och vapen som följer i kölvattnet av öppna gränser-politik fortsätter forsa in i Europa och Sverige.

Att en majoritet av EU-parlamentarikerna vaknat med en intakt ryggrad och en stor dos med sunt förnuft är dock en utopi, varför den nya kommissionen kommer tillsättas senare idag under pompa och ståt.

För oss vanliga dödliga innebär det dock ingen förändring till det bättre – denna pengaslukande koloss kommer fortsätta verka för såväl klimatalarmism som mer globalism och islamisering medan kontinenten sakta men säkert går under!

#vigillarintefegapolitiker

https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-11-26-europa-parlamentet-skal-stemme-om-ny-kommission-soeren-gade-vil-ikke-stemme-for

6 reaktioner till “Ytterligare fyra års väntan på att EU ska säkra de yttre gränserna är oacceptabelt

 1. ”The strange death of Europe” heter en bok av Douglas Murray. Klipp med intervjuer av honom finns på Youtube. Lyssna gärna.
  Nej, jag är inte längre så entusiastisk över EU.

  Gillad av 1 person

  1. Det finns en hel del av och med Murray på youtuben och allt är värt att lyssna till.
   I övrigt delar allt fler Jennys besvikelse över att EU blev ett dyrt och farligt misslyckande. Engelsmännen kommer när de väl slipper ifrån EU att visa vägen till en alternativ västerländsk framtid!

   Gillad av 1 person

 2. EU har gjort det svårt för England att lämna.
  Annars hade flera länder redan lämnat.
  Allt som politikerna lovade inte skulle hända har hänt
  Lönedumping
  Migranter till Sverige pga Vår välfärd
  Ryska stöldligor.
  Kriminalitet
  Knark
  Massiv migration med noll kontroll

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s