Gruppvåldtäkt på öppen gata i danska Esbjerg – polisen ber allmänheten om hjälp

Ibland får vi för oss att Sveriges tillstånd är unikt och att det räcker med att bege sig till våra nordiska grannländer för att känna en enorm skillnad. Visst går det lättare att andas så fort man lämnat Sverige och såväl politiker som polisen tar ett större ansvar helt klart, men likt Sverige har man importerat kriminalitet. Även om polisen i både Danmark och Norge har mycket större kontroll över situationen än man har i Sverige, så ser vi samma mönster med sprängningar, skjutningar, knivhuggningar, misshandel, rån och våldtäkter där kriminaliteten – främst vad gäller rån, går allt längre ned i åldrarna.
Det var inte så länge sedan jag skrev om en kvinna i Skagen som blev våldtagen på en trapp av två män från Mellanöstern och i söndags var det dags igen. Denna gången i Esbjerg, som är Danmarks femte största stad, när en 28-årig kvinna våldtogs och rånades av tre män på en trapp på Exnersgade. Nu söker Syd- och Sønderjyllands polis vittnen till den brutala våldtäkten som skedde på öppen gata.
Skillnaden mot när den svenska polisen går ut med signalement är att man inte hymlar med fakta, eftersom man är genuint intresserad av att gripa gärningsmännen och stå upp för offret samt inte ryggar undan för att eventuellt kränka någon – dessutom är inte dansk media genomsyrat av aktivism och politisk korrekthet, utan man förstår vikten av att publicera ett korrekt signalement!
#onlyinsweden
De tre mænd beskrives som:
A:
• Mellemøstlig af udseende
• brun i huden
• 20-25 år
• Ca. 168 cm høj, kraftig af bygning
• Sort kort hår og kort tæt sort skæg
• Iført sort vindjakke, sort hættetrøje, cowboybukser, bælte, sneakers muligvis af mærket Nike.
• Talte dansk og blev kaldt ”
B:
• Dansk af udseende
• Lys i huden,
• Ca. 20 år
• Ca. 184 cm høj, spinkel af bygning
• Lyst hår
• Lang tynd næse, glatbarberet
• Iført en grøn kasket og grå hættetrøje
• Talte dansk
C:
• Mellemøstlig af udseende
• Brun i huden
• 27-28 år
• 178-183 cm høj
• Sort mellemlangt hår og kort tæt sort skæg,
• Talte dansk
dk.jpg

En reaktion till “Gruppvåldtäkt på öppen gata i danska Esbjerg – polisen ber allmänheten om hjälp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s