Allt är som det ska i det nya Sverige

Allt är som det ska i det nya Sverige även idag och vi har fått vår dagliga dos med härligt våld som krydda i tillvaron i form av två tonåringar i 15-18 års åldern som skadats respektive dött efter skottlossning, en svårt skadad kvinna efter misshandel med stickföremål samt en explosion som skadat flera bilar. Att alla tre händelser inträffat i Malmö är nog bara en tillfällighet – skottlossningarna minskar där enligt polisen. Dessutom påstår många Malmöbor att de inte är oroliga över våldsamheterna i staden och att media tenderar att överdriva. Så vi kan nog rycka på axlarna åt det här också!

I övrigt inträffade en kraftig explosion vid ett flerfamiljshus i Rönninge utanför Stockholm igår kväll samt en bil brann i Helsingborg efter en hög smäll. Ännu ett uppdrag för nationella bombskyddet! Jag undrar hur många övertidstimmar de arbetat de senaste månaderna?!

Men det spelar oavsett ingen roll hur många offer som skördas eller hur mycket privat egendom som skadas i våldsdåden som skakar Sverige och får utländsk media att beskriva landet som en krigszon, för ingen kommer att väcka misstroendevotum mot Morgan Johansson eller Stefan Löfvén imorgon heller.

Istället fortsätter man skriva menlösa debattinlägg där man käbblar om vems åtgärdspaket som kommer fungera bäst mot den grova kriminaliteten som tagit sig oanade proportioner samtidigt som man hackar på motståndarna som inte vill bjuda till, eller så står man i Plenisalen och levererar bröd och skådespel till befolkningen.

Mitt i allt står det modfällda och kuvade folket med mössan i hand. Förvisso knorras det lite i leden, men den stora massan känner fortfarande tillit till våra handfallna makthavare, varför de eftertraktade skatteslantarna kommer fortsätta rulla in medan våra maktgalna politiker kan fortsätta föra landet mot avgrunden med sin oansvariga politik!

#onlyinsweden
#sommanbäddarfårmanligga

Källa: Expressen och Aftonbladet

5 reaktioner till “Allt är som det ska i det nya Sverige

 1. Det kommer tyvärr att förbli så när korruption och felaktiga lojaliteter styr polisarbetet.Det finns många bra och rekorderliga poliser men korrutionen är allvarlig eftersom den finns på chefsnivå.Var finns SD? Hade man haft ärligt uppsåt med sin politik så hade man krävt nyval.Det RÄCKER inte att avdankade fd poliser står och gapar om att ”de skall UT”Från ord till handling är det tydligen långt.En ny regering bör rensa ut bland högre chefer inom hela rättsväsendet.Det är där problemen ligger.Man borde överväga att avskeda nuvarande chefer och ta in från våra grannländer för att få bort osunda kopplingar till kriminella.Frågan är vem som skall överväga det? Vem när korrution är vanligare bland våra ytterst styrande dvs politikerna.Nä det behövs något helt nytt och modigt parti.Partiet Nyans!! Man skulle kanske snegla på Turkiet och se hur Erguvan rensat ut bland tjänstemän som inte har sin lojalitet till staten? Hur som helst,så här kan det inte få fortsätta.
  In šaʾ Allāh

  Gilla

   1. Nä precis,de fortsätter antagligen att pissa inom sina revir.Må fan ta C och L.Snacka skit är lätt men att ta ansvar tycks vara omöjligt.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s