Det grova våldet smyger allt närmare medan våra styrande ägnar sig åt politiskt käbbel utan verkan

Igår var det en explosion vid ett bostadshus i Hässleholm som förstörde delar av en balkong samt ett fönster och idag är det en knivhuggning av en 50-årig man på en gård utanför Vänersborg som är svårt skadad efter att ha ertappat inbrottstjuvar. Det var väl bara ren tur att de inte tog upp ett skjutvapen och avrättade honom på plats.

Det går inte längre att intala sig att ”det händer inte här” som en sorts försäkran eller skydd mot den brutala verkligheten som kommer allt närmare. Jo, snart händer det även där du bor!

Kanske är det bara en tidsfråga innan det börjar byggas gated communities i våra orter runt om i landet eftersom våra politikers handfallenhet inte leder någon vart och som dessutom lär blir en uppvisning i klassklyftor, där de som har råd att köpa sig skydd får en reserverad plats medan övriga är utelämnade.

Det verkar som våra styrande tror att det här viktiga slaget mot gängkriminaliteten avgörs verbalt eller i skrift. Det skrivs debattinlägg där de röda klagar över att de blå inte vill göra som de röda föreslår, samtidigt som de blå klagar över att de röda gör för lite.

Senast idag skriver moderaternas rättspolitiska talesperson Johan Forssell ett debattinlägg i Expressen där han ifrågasätter regeringens passivitet och kräver att de ska visa ledarskap någon gång, annars kommer Morgan Johanssons och Mikael Dambergs politiska arv att bli sprängningar och bombdåd. Buhu!

Och? Är det allt? Moderaterna har varit sturska den senaste tiden genom såväl Kristersson som Forssell, där man krävt kraftåtgärder av regeringen i olika forum, men i praktiken fäktas man bara med ord utan någon kraft bakom.

Menar M allvar med att det nu får vara nog så räcker det inte med att tungfäktas – här krävs symboliska aktioner för att behålla trovärdigheten.

En bra början skulle kunna vara att begära misstroendevotum mot statsminister Stefan Löfvén och den misslyckade justitieministern Morgan Johansson. Allt annat är bara ett spel för gallerierna som inte har någon reell verkan!

Folket borde vara smarta nog se igenom det här skådespelet som sker framför våra näsor och protestera högljutt för att få våra makthavare att inse att måttet är rågat hos folket! Hur länge till kan vi fortsätta vänta och svälja ilskan som ständigt bubblar upp? Det kommer en tid när det är för sent att agera och det är nog ingen som vill tvingas lämna över ett land i spillror till sina barn!

#detnyasverige
#vigillarintefegapolitiker
#merbrödochskådespel

Bildkälla: Aftonbladet

5 reaktioner till “Det grova våldet smyger allt närmare medan våra styrande ägnar sig åt politiskt käbbel utan verkan

  1. Den största delen av Sveriges befolkning är mer eller mindre försatta i ett hypnotiskt tillstånd efter massiv och ensidig informationspåverkan från korrupta myndigheter och opinionsledare. Många har börjat vakna men orkar inte göra någonting åt Sveriges situation eftersom de av staten fostrats till att vara ett undergivet folk som litar på att staten skall ordna upp det hela.

    Gillad av 1 person

  2. Folk måste bli mer uppmärksamma och försiktiga.Så till exempel så släpper mina grannar in folk som påstår än ditten och än datten.Slut på bensinen är ett vanligt trick att få folk att öppna garageportar och så har tjyvapacket fått insyn.Sen är det ju vanligt att man på landet anlitar billig arbetskraft från främst östeuropa.Det finns många exempel på hur man sedan blivit av med både liv,lem och utrustning.Ett fruktansvärt exempel är ju grönsaksodlaren i Viken som gick ett grymt öde till mötes när förmodligen tidigare arbetare från öst brutalt mördade honom.Enligt uppgifter hade han torterats för att förmås att öppna sitt kassaskåp.Släpp aldrig in pack som talar ett främmande språk.Den som inte kan anlita svensk arbetskraft och vill betala för det kan lägga ner sin verksamhet.Glöm inte det senaste exemplet när as från Ukraina misstänks för att ha mördat en äldre man i Markaryd.Öststatspack är bland de djävligaste som finns.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s