Here we go again – utlys klimatnödläge

Efter flera veckor av tystnad i internationella medier där varken klimathotet eller Greta fått ta plats, verkar man ha samlat kraft och nu är klimatalarmisterna tillbaka med buller och bång.

Det handlar om 11.000 forskare från 153 länder som exakt 40 år efter den första världsklimatkonferensen 1979, nu går ut med en kraftfull varning om att ett oöverträffat lidande väntar om vi fortsätter ignorerar varningarna om den förestående klimatkrisen och inte agerar nu. Ackompanjerat av bilder med isbjörnar och brinnande kaos deklarerar forskarna att de har en moralisk skyldighet att varna mänskligheten för den hotande katastrofen. Hur många av dessa forskare som är klimatforskare förtäljer inte historien.

Nyheten är överallt i internationell media och såg det även i Expressen nu på morgonen. Således är det bara en tidsfråga innan DN kräver att Sverige utlyser klimatnödläge och regeringen tar tillfället i akt att införa ännu en påhittad klimatskatt för att försöka täppa till hålen i sitt sjunkande skepp. Dessutom är det ett utmärkt sätt att ta bort fokus från de akuta migrationsproblemen och den eskalerande grova brottsligheten som terroriserar befolkningen.

Pekpinnarna om vad vi måste göra är de vanliga – minska utsläppen, skydda skogar och hav, förbättra eko-systemen, äta mindre kött och så en ny rackare som verkligen borde få en mer central position – nämligen befolkningsminskning/födelsekontroll. Hade vi satsat på att minska jordens befolkning istället för att haka upp oss på koldioxidutsläpp så hade vi kunnat göra en riktig insats som gett avtryck.

Givetvis handlar det om att klimataktivisterna tappar mark och nu behöver visa musklerna för att inte riskera att bli av med stålar – FN är ju på väg att gå i konkurs och länder står redo att bidraga med miljarder till klimatet i tron att man räddar planeten när det istället är miljön som vi borde fokusera på. MSM hakar på med alarmerande bilder eftersom katastrofer ger klick. De kör således med en klassisk taktik – mata befolkningen med samma sak om och om igen så blir det till slut en sanning!

#vaknasverige

https://www.itv.com/news/2019-11-05/scientists-from-around-the-world-declare-climate-emergency/

klimat

6 reaktioner till “Here we go again – utlys klimatnödläge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s