Vänstern kommer få vänta länge på Trumps fall

Tydligen har Trump återigen använt sitt sunda förnuft och sett till att USA lämnar Parisavtalet, vilket Aftonbladet rapporterar om ikväll och som fick Vänsterns partiledare Jonas Sjöstedt att se rött.

I ett inlägg på sin Facebooksida skriver V-ledaren att han längtar till nästa år då Trump äntligen kommer att röstas bort, men Sjöstedt lär få längta på för Trump ser ut att sitta säkert även nästa mandatperiod.

Jag roade mig med att strö lite salt i såren genom att deklarera att beslutet är jättebra eftersom Parisavtalet är ett skämt där de största utsläppsländerna får fortsätta släppa ut lika mycket och dessutom fördubbla utsläppen inom bara några år.

Att globalister tjänar grova pengar på ett överdrivet klimathot borde irtitera Sjöstedt mer än hans privata åsikter om USA:s president. Men det genererar så klart inte lika många likes!

Delar filmen igen, för er som missade den förra gången jag skrev om det. Förhoppningsvis är det några vänsterpartister som ser filmen och blir upplysta, såvida inte kommentaren är borttagen. 😁

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/kJxeRa/usa-meddelar-fn-ska-lamna-parisavtalet

5 reaktioner till “Vänstern kommer få vänta länge på Trumps fall

  1. Det är ändå bra ifall vi kan minska miljöpåverkande ämnen.Diskussionen behövs utan att man går till personangrepp på någon.Det är inte rimligt att behöva utsättas för tiotusentals främmande ämnen.Det är inte konstigt att västerländska män har bad balls.Sorgligt är bara förnamnet.Diskussionen behövs! Lösningarna finns hos vetenskapen och känner de press så blir det nog fart på dem.Jag hoppas mycket på att GMO-grödor drastiskt kan minska användningen av bekämpningsmedel.
    Tinder uppges ha ett tillval där antal dugliga spermier per ml kan anges.Transparensen ökar och konkurrensen hårdnar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s