Kan inte Sverige göra som andra länder någon gång och se mellan fingrarna?

Efter beskedet om att de radikala imamerna som är ett hot mot rikets säkerhet inte kan utvisas, så kommer föga förvånande nästa kalldusch.

Utvisningen av den 46-årige IS-terroristen David Idrisson kan inte heller verkställas av humanitära skäl eftersom han hotas i hemlandet Uzbekistan.

Att Idrisson har förberett ett terrordåd i Islamiska Statens namn i Sverige, där han för ändamålet hade skaffat sig hundratals kilo bombmaterial är tydligen inget man lägger någon större vikt vid.

Att inte han tänker humant hindrar ju inte oss från att göra det – så därför är det synd om honom för han kan faktiskt råka illa ut i hemlandet och det vill vi inte ha på våra samveten. Det är helt klart bättre att låta honom vandra omkring fritt här i Sverige med möjlighet att döda svenska medborgare!

Men regeringen har i och för sig redan blod på sitt samvete efter attentatet på Drottninggatan när en annan uzbek – Akilov – släckte flera oskyldiga människors liv i Islamiska Statens namn. Han kan för övrigt inte heller utvisas av ”humanitära” skäl.

Varför kan Sverige inte se mellan fingrarna när det är sådana här exceptionella fall? Om andra länder kan utvisa brottslingar och imamer till länder där man inte respekterar mänskliga rättigheter så kan väl vi?! Det minsta man kan kräva av en regering är att de sätter sina egna medborgare och rikets säkerhet i främsta rummet!

#onlyinsweden
#denhumanitärastormaktenriderigen

https://www.expressen.se/nyheter/david-idrisson-kan-inte-utvisas-slapps-ur-forvar/

2 reaktioner till “Kan inte Sverige göra som andra länder någon gång och se mellan fingrarna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s