Wow – behövdes det en ny studie för att komma fram till det?

I kvällens SvD skriver Adrian Mehic, doktorand i nationalekonomi, att han i en ny studie kommit fram till att Sverigedemokraternas väljarstöd ökade mer i kommuner med högre andel nyanlända under perioden 2015-2017.

Med all respekt, men vad är nyhetsvärdet i detta? Behövdes det en nationalekonom för att komma fram till denna enkla slutsats?

Adrian kanske kan göra en ny studie och ta reda på orsaken till varför SD snart har gått om S i folkopinionen samt skicka resultatet till Socialdemokraternas högkvarter. Det verkar nämligen vara en svårknäckt nöt – särskilt i Rosenbad…🥴

4 reaktioner till “Wow – behövdes det en ny studie för att komma fram till det?

 1. Äsch lilla doktoranden Adrian Mehic är ung och oerfaren, 25 år och bor fortfarande hemma hos mamma och pappa.
  Hur ska denna bortskämda (gulligull) pojkspoling förväntas ha någon som helst koll på varför SD har fler väljare i kommuner med hög andel ”nyanlända”?

  Papers som denna grabb knåpat ihop kan i princip alla göra. Jag själv skrev ett flertal papers under min tid på högskolan. Alla fick högsta betyg.

  Gilla

 2. Var det inte socioekonomiska orsaker alls inblandade nu då? Då kan jag berätta att i min kommun där SD är starka är det väldigt låg medelinkomst.Hög droganvändning och bokstavligt talat är det en kommun i mänskligt förfall.Det finns väldigt stora likheter till förorterna där människor också söker sig till extremiströrelser.Människor som tappat hopp och står längst ner på samhällsbotten blir radikaliserade.De tre ismerna som kommer att öka i takt med ökade klyftor är kommunism.fascism och islamism.Dem emellan kommer slaget om brödet stå.Det börjar på riktigt bli dags att välja sida.

  Gilla

  1. Jag sätter en slant på att islamismen vinner precis som i Iran.Jag ser fram emot att Expos barn får vika sig för muslimerna och bära slöja.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s