Är agendan att driva igenom ett undantagstillstånd för att få kontroll över befolkningen?

Jag är nog inte ensam om att efterfråga mer handlingskraft hos våra makthavare och när vi befinner oss i en så allvarlig situation som vi gör nu så är det nästan läge att be för att våra styrande inför ett tillfälligt undantagstillstånd för att ta tillbaka kontrollen från kriminella ungdomsgäng och klaner som tagit över alltmer – framförallt i storstadsregionerna. Men efter att ha diskuterat ämnet med en vän inser jag att frågan är lite mer komplicerad än så.

Våra styrandes oförmåga att agera och strävan efter att vara passiva kan mycket väl vara en strategi för att tvinga fram ett sätt att införa undantagstillstånd, men då är målet inte att stoppa ligisternas framfart – vars kriminella aktiviteter lär fortgå oavsett – utan snarare är det ett kraftfullt verktyg att kontrollera befolkningen. Då har man plötsligt makt att göra i princip vad man vill.

Att låta de extremistiska imamerna som är ett hot mot rikets säkerhet få stanna i Sverige och släppa dessa på fri fot, är en tydlig signal om att det är fritt fram för radikal islam i Sverige. Samtidigt fortsätter vi att ta in stora mängder från Mellanöstern medan svenskarna alltmer ser ut att blir en minoritet i sitt eget land inom ett fåtal år – ett så kallat befolkningsutbyte.

Vissa menar att allt följer Kalergiplanen om ett centralstyrt Europa, vilket i sådant fall skulle innebära att våra ryggradslösa politiker bara är marionetter i ett spel där helt andra aktörer håller i trådarna och Sverige blott är ett experimentland. Huruvida det finns någon sanning i det låter jag vara osagt, men att våra politiker är styrda uppifrån av globala aktörer kan jag däremot skriva under på.

Summa summarum bör vi nog inte eftersträva att landet ska försättas i undantagstillstånd, däremot skulle man relativt enkelt kunna komma tillrätta med såväl gängkriminella och kriminella klaner genom förändringar i bidrags- och uppehållsrätten.

1. Dra in socialbidrag, bostadsbidrag och alla andra tillägg för de kriminella barnen/ungdomarnas familjer så lär ynglen få veta att de lever.

2. Dra in hyreskontraktet och alla tillhörande bidrag för de som begår upprepade brott.

3. Dra in bidrag och utvisa såväl ligisterna som hela klanen.

4. Utvisa såväl kriminella som islamister oavsett om de riskerar förföljelse i hemlandet, vilket inte är vår huvudvärk.

Självklart kommer vi inte utrota den grova kriminaliteten så enkelt, men det lär åtminstone bli en rejäl dipp och det är en bra början så att polisen kan ägna sig åt att lösa riktiga brott samt tillsammans med andra myndigheter arbeta med förebyggande insatser i samhället och i skolan.

Vi måste sluta hymla med sanningen – det behövs en rejäl utrensning och då finns det inga genvägar!

power

6 reaktioner till “Är agendan att driva igenom ett undantagstillstånd för att få kontroll över befolkningen?

 1. Myndigheterna måste följa lagen och tillämpa den på det politiskt korrekt sättet. Kanske lagen måste ändras, det är inte omöjligt men en uppgift för regeringen tror jag.
  Situationen är inte bra.

  Gillad av 1 person

 2. Undantagstillstånd blir nog svårt att upprätthålla, 20000 poliser flär få problem att kontrollera någonting större än ett ordinärt fotbollsderby, tror snarare att det handlar om att rulla ut ny automatiserad övervakning i olika former.

  Men att syftet är att uppnå destabilisering råder ingen som helst tvekan om.

  Gillad av 1 person

  1. … en annan möjlig spelutveckling skulle kunna vara att få carte blanche att peta in en samlingsregering/expeditionsministär för att kunna kortsluta allmäna val.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s