Bilder som provocerar finns det gott om

Jag har tidigare skrivit olika inlägg om hur nordeuropeiska utseenden blir en allt ovanligare syn i reklam – såväl kommersiellt som i informationsbroschyrer. Detta bör man helst inte kritisera öppet eftersom man direkt får påhopp om att man är en rasist som delar upp människor i ”raser” ty det är politiskt korrekt att bejaka mångkultur, något jag blev varse om nyligen efter att ha ifrågasatt H&M på deras Facebook-sida varför de bara hade mörkhyade i sin reklamfilm när den riktar sig till den svenska marknaden.

Ibland måste jag dock yttra mig ändå – som ikväll när två bilder fick mig att haja till.

Den första bilden är från Göteborgsposten och handlar om amning, där jag reagerar på att mannen är mörkhyad, kvinnan vit och barnen chokladfärgade. Det är absolut inget fel egentligen, men ändå stör jag mig på bildvalet – varför är ljushyade män numera bannlysta i reklamen?

Överlag ser man nästan aldrig vita och blonda män, kvinnor och barn i reklamen längre. Visst ska alla typer av människor visas upp i reklam för att spegla landets befolkning, men varför då utesluta vit hy och blont hår? Något liknande skulle aldrig inträffa i andra länder, men i det politiskt korrekta genusinfekterade Sverige slår vi som vanligt knut på oss själva i strävan efter att vara så inkluderande som möjligt!

Den andra bilden är från Dagens Nyheter och även där strävar man efter att vara så politiskt korrekt som möjligt när man i en artikel där en psykolog radar upp vilka faktorer som ligger till grund för vårt val av partner, väljer en bild som visar två män – varav en ser ut att ha rötter i ett annat land – trots att det inte handlar om specifikt homosexuella. Man blir så trött!

För våra barn kommer dock allt detta att vara helt normala bilder när de blir vuxna, så att man provoceras av dylika bilder är väl troligen tecken på att man börjar bli gammal samt är en bakåtsträvare. 🙄

#denpolitiskakorrekthetenförgördethärlandet

7 reaktioner till “Bilder som provocerar finns det gott om

 1. Den osvenska makteliten i Sverige vill endast att det svenska ursprungsfolket ska vara hårt arbetande skatteslavar. F.ö. ska vi bara hålla käften annars……!

  Gillad av 1 person

  1. Det är precis som i ett bisamhälle då? Vi är arbetare och de med större gadd får para sig,eller hur? Det är som det skall vara då!

   Gilla

 2. Inte fan är du gammal, du har bara uppnått mogen ålder och det är inget att skämmas för. Var stolt i stället!
  Angående bilderna så är det ett led i den intensiva propagandan där mångkultur framhävs som det normala.
  För oss som kan se klart är detta förstås en ren lögn.
  Den gamla devisen att lika barn leker bäst är som alltid det enda rätta.

  Gilla

  1. Det är bara det att den västetländske mannen slutat att leka.Hur många svenska killar ser du på ute på kvällarna? Trots att de mörkhyade är bara någon procent av toala antalet så dominetar de ju stadsbilden.Var är di svenske? Sitter de hemma och spelar spel och äter fet mat.
   #engodhaneärsällanfet

   Gilla

 3. Det kommer att finnas färre och färre vita fäder så bilden speglar en verklighet.Självklart har män som inte redan i moderlivet exponerats för tusentals miljögifter en fördel i att bilda par.Naturen kan tyckas brutal men rättvis är den.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s