Varför accepterar vi att samhällets resurser tas upp av kriminella ligister medan vi snällt står för notan?

I dagens GP skriver man om hur en man beväpnad med machete och yxa ska ha blivit påkörd av en bil i bostadsområdet Askim tidigare i veckan. Upprinnelsen till händelsen ska ha varit att mannen som blev påkörd tillsammans med andra personer ska ha dykt upp i området Pilegården för att söka upp en person som bor där. Vad som hände efteråt är inte helt klarlagt och polisen utreder nu händelsen, men enligt uppgift ska mannen som var beväpnad med machete och yxa ha blivit påkörd av en bil samt skadats mycket svårt.Den personen som machetemannen var på väg att söka upp anhölls, men släpptes senare eftersom han sannolikt inte var den som körde bilen och polisen söker nu en annan trolig gärningsman. Föga förvånande var de inblandade kända sedan tidigare av polisen.Sådana här gängkriminella uppgörelser får polisen lägga resurser på hela tiden när det i princip dagligen skjuts, huggs och exploderar när dessa typer får fritt spelrum, vilket i sin tur medför att mindre prioriterade brott samlas på hög och oftast läggs ned.Är det rätt att kriminella invandrares konflikter med varandra ska ta upp alla samhällsresurser i form av polis, vård, rättsväsende och socialtjänst medan vanliga medborgare får stå åt sidan samtidigt som det kostar en rejäl slant som vi skattebetalare ska stå för?Tydligen eftersom våra styrande låter det fortgå och medborgarna tappat all form av kurage att protestera!#onlyinsweden

8 reaktioner till “Varför accepterar vi att samhällets resurser tas upp av kriminella ligister medan vi snällt står för notan?

 1. Ställ frågan till Expo,det är de som ytterst bestämmer vad som får sägas och vad som får tyckas och de har makten att ta ära,heder och brödet från de människor som är oförståndiga att yttra en bokstav.Det är inte inte inte muslimer som styr världen eller Sverige eller Expo.Vi vet vilka djävla kräk det är som kontaktar uppdragsgivare,fotograferar,dokumenterar och för register över hederligt folk.-mann,Hertzt,Urwitz,Kamras.Känns namnen igen på drivande och donatorer till Expo?
  Mer Islam som kan balansera denna osunda förskjutning av makt säger jag.

  Gilla

  1. Ett avgörande skäl till att jag kommer att rösta på Nyans är inte i första hand för att de kommer att värna eller främja muslimers intressen utan för att de förhoppningsvis inte kommer att värna judarnas intressen här i Sverige.Man slipper garanterat att se Mikail Yüksel vifta med israels flagga.
   Må Allah lysa över Sveriges nyaste parti Nyans.
   In šaʾ Allāh

   Gilla

   1. Du avslöjar mig hela tiden:) nä det blir nog inte Nyans.Skärper SD sig så kan det bli dem igen,annars vet jag inte.

    Gilla

   1. Då är det bara toppen,det finns mycket nära släktingar till namnkunniga våldsverkare som jobbar som högre chefer inom kriminalvården.Du förstår ju själv hur bakbundna dessa chefer är iom felaktiga lojaliteter.Sök på nätet skall du finna,mer säger jag inte just nu.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s