Danskarna stänger gränsen mot Sverige med gott samvete

I helgen startar Danmarks nya gränskontroller mot Sverige och de senaste dagarna har gett klara direktiv om att det var rätt beslut eftersom våldet i Sverige härjar som aldrig förr, vilket den danska tidningen Den Korte Avis belyser i en artikel som inte helt oväntat får kommentarsfältet att ge tummen upp till stängda gränser mot Sverige.
Med fem explosioner inom ett och ett halvt dygn sätter Sverige nytt rekord och antalet sprängningar det senaste året är redan långt över 100 stycken.
Under perioden 2011-2018 registrerades det 1.454 skottlossningar och 86 detonerade handgranater.
I en aktuell rapport från Försvarshögskolan framgår det att att antalet individer inom våldsdyrkande extremistiska miljöer på några år växt från några hundra till 3.000.
I en tidigare rapport som analyserat organiserad kriminalitet, våldsdyrkande extremism och fotbollshuliganer, framkom det att 62% av de kriminella förövarna är födda utomlands eller har föräldrar som är födda i utlandet.
En mycket stor del av förövarna är således invandrare och efterkommande, där våldet framförallt har sitt ursprung i ghettoområdenas muslimska parallellsamhällen.
Andra uppseendeväckande siffror som kommer från den svenska säkerhetspolisen pekar i samma riktning – av de 3.000 personer som kommer från de våldsamma extremistmiljöerna så hästammar omkring 2.000 från den islamistiska miljön.
Sveriges ohyggliga rekord i våldshandlingar och explosioner hänger således samman med landets ogenomtänkta och oansvariga migrationspolitik.
Ja det krävs sannerligen inte någon större tankeverksamhet för att förstå vad Sveriges problem grundar sig i, men för den svenska regeringen är allt svårbegripligt och i det här landet ägnar vi oss minsann inte åt att peka ut grupper, utan skapar bara drev mot enskilda personer som vågar säga som det är – något som till exempel Leif Östling precis fått erfara.
Istället gör vi som till exempel Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt som idag under Vänsterpartiets partidagar proklamerade att alternativet till den Löfvenledda regeringen skulle leda till ”ett förgiftat, rasistiskt samhällsklimat”, eller som LO-basen Karl-Petter Thorwaldsson som i ett tal på samma möte menar att vi aldrig någonsin kommer vika oss för fascismen. Så vi fortsätter helt enkelt att göra det som vi är bäst på – sopa problemen under mattan!
#onlyinsweden
dk.png

6 reaktioner till “Danskarna stänger gränsen mot Sverige med gott samvete

 1. Inbördeskriget pågår för fullt och MSM är knäpptysta.
  Jo det pågår faktiskt ett regelrätt inbördeskrig i landet.
  Regeringen vad gör de?
  Hukar sig och och är lika knäpptysta som MSM.
  SD vad gör de?
  Hukar sig och är precis lika knäpptysta som regeringen och MSM.
  Allt detta medan inbördeskriget ständigt eskalerar i omfattning.
  Fan ta dem!

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s