Migrant som utgav sig för att vara ensamkommande från Afghanistan för att få stanna i Tyskland misstänks för brutalt mord

En person som är misstänkt för mord på en 87-årig kvinna i Thuringia i Tyskland, har enligt polisen skaffat sig en falsk identitet för att kunna leva i Tyskland.
 
Offret, Ursula P, hittades i januari 2019 invirad i ett lakan i en väska som förvarades i en källare. Kvinnan ska ha blivit brutalt misshandlad, knivhuggen och till slut strypt med en scarf.
 
Den 24-åriga mannen som anklagas för det brutala mordet på sin 87-åriga granne, kunde ha deporterats från Tyskland för länge sedan om det inte vore för hans uppdiktade historia när han sökte asyl.
 
Mannen kom till Tyskland 2011 och utgav sig för att vara en ensamkommande från Afghanistan. Han sade också att han hette Auwel Nom Lakab. Information från mannens smarttelefon visar dock att han härstammar från Pakistan och att hans riktiga namn är Mohammed A. Polisen misstänker också att han ljuger om sin ålder.
 
Mohammeds ursprungliga asylansökan avslogs av tyska myndigheter 2011, men han fick ändå stanna kvar i landet eftersom man trodde att han kom från Afghanistan som anses vara ”ett osäkert land” och därför kunde han inte utvisas.
 
24-åringens DNA återfanns på hela offrets kropp samt även en av hans fingernaglar. Polisen misstänker att han ville åt kvinnans pengar eftersom han kort efter mordet försökte flytta över pengar från kvinnans konto till sitt eget.
 
Offret och mördaren kände varandra och kvinnan ska ha varit så tagen av migrantens historia om hans pappa som blev halshuggen och hans mamma som var blind, att hon regelbundet betalade honom pengar – totalt 10.000 EUR.
 
Bevis visar att mordet var planerat eftersom historiken i hans smarttelefon visar att han sökt på ”rånmord” och ”dödsstraff i Tyskland”. Han har även studerat historien om en tysk seriemördare kallad “the Midday Murderer,” som dödade sju personer på 1960-talet. I övrigt ägnade han sin internettid till att satsa på sportresultat, porrsurfa och leta upp prostituerade i närheten.
 
Mannen som inte har någon utbildning eller arbetserfarenhet, har levt på socialbidrag sedan han kom till Tyskland och är även känd av polisen sedan tidigare för upprepade övergrepp som hot, kränkningar och bedrägeri.
 
Det är så lätt att dra kopplingar till Sverige att vidare kommentarer är överflödiga, men tesen ”vi har varit naiva” börjar bli rejält urvattnad!
 
polis

3 reaktioner till “Migrant som utgav sig för att vara ensamkommande från Afghanistan för att få stanna i Tyskland misstänks för brutalt mord

 1. Det finns massa korrupta myndighetspersoner som blir rika på att importera illigala flyktingar och som ser mellan fingrarna .
  Hur kan en flykting vara 27 år i ett land 24, 20 och till slut 16 i Sverige? Och begå brott överallt
  Jo för myndigheter och EU tillåter illigala stanna fastän de fått avslag.

  Varför kommer dom hit. De flyr kanske från sina brott i deras länder och deras länder är väldigt glada att slippa dessa kriminella människor.
  Varför skulle en människa som levt ett fruktansvärt liv men ej varit kriminell fly till Sverige och helt plötsligt bli kriminell pga så kallad segregationen.
  Det är politiker som skyller på segregationen så de kan stjäla mer pengar av oss och stoppa det i egen fick. Och samarbeta med kriminella företagare
  Det är så att många myndighetspersoner är korrupta här och i hela världen, varför skulle annars så många
  Vilja att flyktingarna får allt samtidigt plundra andra på allt.

  Alltid är det egen vinning som styr.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s