Barn rånades på Liseberg

En 13-årig pojke respektive två 16-åringar blev rånade på Liseberg igår kväll. Flera personer ska ha dragit in 13-åringen i ett mörkt hörn i närheten av en attraktion och under hot förmått honom att lämna ifrån sig sin mobiltelefon, åkpass och något smycke. När polisen kom till platsen för att utreda rånet kom två 16-åriga pojkar fram och berättade att de också blivit rånade på samma sätt.

Tre misstänkta påträffades inne på nöjesfältet och förhördes på plats, men fick lämna Liseberg utan att man gjorde några gripanden. Var de för unga månntro?

Att barn inte ens ska kunna gå och roa sig på Liseberg utan att bli rånade är bedrövligt! Det är inte billigt att gå in på Liseberg – bara entrén kostar 110 kr och ett åkpass därtill genererar några ytterligare hundralappar, så de små ligisterna tänkte väl att vi betalar bara entrén och så snor vi tre åkpass och mobiltelefoner från någon annan så är den saken biff.

Fy för bövelen för den brist på respekt som råder i dagens samhälle där många verkar ha stora svårigheter att skilja på mitt och ditt! 🤬

Man får hoppas på att polisen kontaktar deras vårdnadshavare som måste ta ansvar för sina yngels kriminella ovanor!

#detnyasverige

Källa: GP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s