Helt oacceptabelt att den som vågar prata om det nya Sverige hängs ut och petas – vi måste höja våra röster mot PK-etablissemanget

Jag levde i villfarelsen att åsiktskorridoren i Sverige börjat vidgas lite det senaste halvåret och att vi äntligen tagit viktiga steg mot att kunna prata öppet om problemen som man gör i andra länder – till exempel i vårt grannland Danmark.

Kvällens nyhet om att Leif Östling, styrelseordförande i Södertälje Science park och tidigare VD för Scania, petas efter att ha medverkat i en intervju i Swebbtv där han öppet kritiserar invandringen fick mig dock på andra tankar.

SVT har skrivit flera artiklar i ämnet där man helt utan belägg pekar ut Swebbtv som en sajt med kopplingar till vit makt-miljön och man pressar ansvariga att ta ställning till om de har fortsatt förtroende för Östling efter denna intervju. Nu har man tydligen lyckats med sin osmakliga uthängning eftersom Östling får gå.

I intervjun uttalar han sig bland annat om hur människor från Afrika och Mellanöstern inte klarar av att jobba inom svensk industri. Ett exempel nedan.
-”Vi har tagit in alldeles för mycket folk utifrån, det har vi gjort. Det man ska komma ihåg är att vi tagit in folk från Mellanöstern och Afrika och de lever i ett samhälle som vi lämnade för ungefär 100 år sedan. Det är deras känsla och uppfattning om hur ett samhälle är. Anställda i Oskarshamn, födda i Somalia, grejade inte att jobba på fabriken. Att man måste komma i tid. Det var man inte van vid från de samhällen man kom ifrån.”

Harmlöst enligt mitt tycke. Det är inte första gången man hör detta heller och det har väl med deras kultur att göra, men det är inget rasistiskt uttalande eftersom arbetsmoralen skiljer sig från land till land. I Spanien som har siesta mitt på dagen är väl arbetsmoralen inte heller på topp hela tiden till exempel. Fortsätter vi att årligen ta in tiotusentals personer från MENA som har svårt att anpassa sig till vårt samhälle och få ett arbete så är det ett problem som vi måste prata om – att sopa problemen under mattan som vår regering gjort under allt för lång tid skapar bara mer kaos.

Det är märkligt att vänsterstyrd media använder sig av Expo som källa och skapar drev mot privatpersoner som vågar opponera sig, istället för att se till att göra sitt jobb genom att ställa ansvariga politiker och tjänstemän mot väggen för den oreda som de skapat i landet – hycklare!

Leif Östling var modig och fick betala ett högt pris, men han kan åtminstone sova gott på nätterna och se sina barn i ögonen. Fler borde göra som han istället för att knyta näven i fickan – sanningen behöver komma fram oavsett hur obekväm den är och de kan inte tysta oss alla!

#denpolitiskakorrekthetenblirvårdöd
#vigillarintefegajournalister
#läggnedpublicserviceskatten

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/leif-ostling-lamnar-sodertalje-science-park

ÖSTLING

23 reaktioner till “Helt oacceptabelt att den som vågar prata om det nya Sverige hängs ut och petas – vi måste höja våra röster mot PK-etablissemanget

 1. Du,jag blir helt kall när jag hör detta och nån dåre menar att det bör undersökas ifall det finns kopplingar mellan NMR och näringslivet.Dåren vill att säpo utreder.Expo är en fruktansvärd djävla organisation.Vi är på väg att få ett samhälle ingen av oss ens kunde drömma om.Expo är sveriges KGB.Må djävulen ta dem och deras anhang.
  Jag vet när de djävla kräken stod utanför kriminalvårdsantalten och fotograferade hederligt folk.Gellert Tamas stod utanför och fotograferade.Det är mentalt vridna odjur.

  Gillad av 1 person

 2. Ja det visar ju återigen vad SVT har för stinkande agenda.
  SVT består till övervägande delen av snedtända pårökta vänsternissar och undernärda miljöpartister, som fått sin hjärna demolerad av veganism och droger sedan barndomen.
  Ge dem sparken och lägg ner skiten!

  Gillad av 1 person

 3. Östling är cool nog att överleva drevet och vetenskapsparken, den här gjorde han nog mest för att retas.

  Dessutom är utsagan som alla gick i taket över tagen ur sitt sammanhang, det övergripande resonemanget handlade om industrins behov av kompetens och förmåga till teamwork och hur alltför stora kulturskillnader tenderar att ställa till det även där, exemplet från kalmarfabriken var ju bara en illustration till resonemanget.

  Nån som såg hela intervjun ?

  Gillad av 1 person

 4. Det är islamistiska lobbisterna fel och vänsterns brist på intelligens.
  Som gör att visselblåsare mobbas, utesluts och offras för de vågar säga sanningen.

  Som gör att demokratin och yttrandefriheten hotas.

  Hoppas fler i näringslivet vågar yttra sig, så vi får slut på detta odemokratiska agerande.

  Sanningen är det farligast i Sverige, politikerna är så rädda för sanningen.
  För den är så fruktansvärt idiotisk.
  Ingen politiker de senaste 30 åren har varit rums rena. Det har och ljuger om allt
  De ljög om våldtäkterna.morden. kriminella LSS ligors import av funktionshindrade
  och sen plundring av LSS företag beskrevs som skenande kostnader för funktionshindrade.
  De unga knarklangare säljer knark för de vill ha lyx liv inte för de vill leva ett liv som vanliga arbetare.
  För sanningen att de har bättre ekonomi än svenska arbetar familjer med en sjuk anhörig.

  Alltså garanterar staten utrikes och illigala flyktingar bättre liv än hårt arbetande människor.
  Hur man kan ta så idiotiska beslut, kan och vågar de inte berätta. Så då hotas alla som vågar säga det.

  Om Svenska myndigheter skulle ta upp alla hundratusentals miljarder de betalat ut till kriminell utländska
  Aktörer. Skulle de ses som totalt okompentena idioter, som de är.
  Och det skulle bli kaos och inbördes krig när Svenska folket skulle förstå omfattningen av plundringen.

  I 30 år har Sverige blivit sämre, för det ända politikerna hinner göra är att försöka förneka
  Och dölja deras idiotiska beslut.

  Gillad av 1 person

   1. @ Rolf
    Du skriver: ”SD är ett förrädarparti och fy fan för att de skulle få något som helst inflytande över svensk politik.”

    Vad är alternativet?
    Förra regeringen?
    Nuvarande regering?

    Gilla

   2. Man kan inte äta koskit bara för att kylskåpet är tomt.Du hör ju själv vilken retorik SD har,öppnar de käften så är det islam i varannan mening.Varför vill de tex ta bort skyddsombuden? Vad är det för trams? Hatar de den svenske arbetaren också? Vet snusmumrikarna på SD hur det kan se ut på en arbetsplats? Jadu Tompas11,en stark socialdemokrati är nog alternativet utan inblandning av C eller MP.Detta skulle jag aldrig ha sagt för kanske bara fem år sedan men efter åtta år med stridshingsten så är ett borgerligt alternativ helt uteslutet för mig för all framtid.

    Gilla

  1. Men vem är det som är verkställande? Det var inte en islamist som stod utanför kriminalvårdsanstalten i Ystad med kamera i högsta hugg och fotograferade mig.Det var inte islamister som ringde till anstaltschefen och fick ut min mailadress.Det var så vitt jag känner till inte en enda islamist eller ens muslim inblandad.Så nej,islamister eller muslimer har ingen makt i Sverige.De äger inga tidningar,de sitter inte i styrelsen för några banker och när en enda stackars muslim kom in i riksdagen ja då ojade sig folk om klanröstning.Din analys är fel och uttrycker en allmän ovilja mot en religion.Tycker och tror jag.

   Gilla

  2. @ Rolf

   Varför har du konverterat till islam?
   Har du läst koranen?
   Har du läst Haditherna?
   Känner du till vad profeten Muhammad stod för?
   Hur han predikade i Medina och hur hans predikningar kraftigt förändrades i Mecka?
   Vet du överhuvudtaget vad som skett och sker i Mellanöstern och vad det beror på?

   Gilla

   1. Nä men med tanke vad du vräker ur dig så är det troligen bara en tidsfråga.
    Märk väl att Sverige har gott om lyktstolpar.
    Jag ska personligen reservera en åt dig!

    Gilla

   2. Jag ser en hel del gott i Islam och det bästa är att de dagtingar inte med sin övertygelse.De har inbyggt i sitt DNA ett försvar för det sunda och rena,punkter som SD också hade.Abortfrågan är viktig för mig liksom att förbjuda öppen homosexualitet och att tex homosexuella skall få arbeta inom vissa yrken so tex barnomsorg.Jag såg SD som räddning i dessa frågor men det var viktigare för dem att bli pk.Gott så och inget enda parti tar de ofödda barnens parti.Populister som bara räknar röster och saknar ryggrad.
    Vad det gäller dig tompas så gör du bäst nytta för SD genom att hålla käften.Gör som Magnus B,tig istället för att röja alla tvivel om att SD hyser en bunt stollar!

    Gilla

 5. I Sverige är sanningen farlig. Detta har nu ännu en gång bevisats genom det statsunderstödda drevet mot den rakryggade Östling. Fullkomligt befängt att peta honom från posten i Södertälje Science Park. Om det är någon som måste bort från Södertälje är det kommunisten Godner som kört Södertälje i botten med sin verklighetsfrånvända politik.

  Däremot går det hur bra som helst att sprida våldsidelogin islam över hal landet. Denna vidskepelse är om någon demokratifientlig, uteslutande och kränkade mot Sveriges befolkning, i synnerhet fllckor och kvinnor.

  Gilla

   1. Man slipper garanterat se Israels flagga på deras valvaka.Man slipper nog också att Mattias Karlsson försöker inleda samarbete med EXPO.SD är ett förrädarparti och fy fan för att de skulle få något som helst inflytande över svensk politik.Nädu gosse,ni blir aldrig det sammanhållande kitt som mitt land så väl behöver nu.
    #mattias’expo’karlsson

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s