Sverige brinner och våra makthavare är handlingsförlamade

Den dagliga dosen av mord, bilbränder, rån, misshandel, knivhuggningar och skottlossningar varvat med våldtäkter har fått oss rejält avtrubbade – en trend som även verkar ha spritt sig till Rosenbad där regeringen och dess stödpartier är extremt passiva. Även om det knorras lite hos oppositionen från och till så gör de ändå inget större väsen av sig. Således verkar den nya Sverigebilden vara det vi förväntas acceptera – ett land i spillror på gränsen till anarki, där folket lever i otrygghet med stora klassklyftor medan politikerna vänt dem ryggen för länge sedan och bara siktar in sig på att smörja sitt eget krås.

I en normal värld hade de styrande för länge sedan satt in åtgärder istället för att bara vräka ur sig tomma ord utan någon kraft bakom, men ärligt talat verkar inte det faktum att landet är på fallrepet och medborgarna missnöjda samt oroade bekomma våra politiker överhuvudtaget. Istället är deras största problem just nu hur man ska hantera Sverigedemokraternas framfart, vilket får fullt utrymme i media. Således läggs allt krut på att dra upp strategier för hur man ska stoppa konkurrenterna istället för att sätta fokus på landets kärnproblem som givetvis hör ihop med väljarflykten. Absurt!

Jag för min del kan inte förstå hur man kan blunda för det som just nu utspelar sig runt om i landet, men till skillnad från våra makthavare bryr jag mig om mitt land och vill inte att mina barn ska behöva leva i den härdsmälta som det är på väg att utvecklas till. Men i lydriket Sverige är man i de olika partiernas toppskikt övertygade om att en ”fin” karriär är belöningen som väntar för att man ignorerar den akuta situationen och låter landet förfalla samt ger grovt kriminella fritt spelrum.

När kommer svenska folket att få nog? Det är inte bara det faktum att vi blivit ett paradis för såväl kriminella som extremister, dessutom är hela systemet i fritt fall på grund av decennier av oansvarig migrationspolitik där man sugit ut svenska folket. Mer och mer fakta läcker ut och serveras medborgarna, men få vill ta till sig den hårda verkligheten.

Att tro att våra politiker ska frälsa oss från ondo är en tanke som jag numera har gett upp. Endast folket kan ta tillbaka makten genom att sluta låta sig bli överkörda gång på gång, men för det krävs mod, engagemang och en stark vilja att flytta berg! Frågan är dock om svenska folket besitter dessa egenskaper eller om man kommer lägga sig platt och ge upp?! Jag tror mest på det sistnämnda med tanke på vad som framkommit hittills, men jag hoppas jag har fel!

#vaknasverige
#vigillarintefegapolitiker

7 reaktioner till “Sverige brinner och våra makthavare är handlingsförlamade

  1. En tanke som slog mig skulle ju kunna vara att man låter det ske medvetet för att få till stånd en situation där man med massornas krav på åtgärder i ryggen får tillfälle att kasta på oss övervakning av ett slag som hade varit politiskt omöjligt annars ?

    Jämför med FRA-lagen och fundera en stund.

    Gillad av 2 personer

  2. Sverige polariserar sig i tre huvuddelar,traditionella vänster – höger och så uppstickaren Islam.Det är lätt att se vilka som snabbt vinner terräng.Må bäste man vinna i denna turnering.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s