Löfvén ryter ifrån om omskärelse och stödjer hellre religiösa värderingar än står upp för barns rättigheter

I en tid när Sverige mer än någonsin behöver ta ett steg tillbaka vad gäller vurmandet för religionsfrihet och istället sträva efter att bli mer sekulariserade, sätter statsminister Stefan Löfvén ned foten och menar att omskärelse på barn ska vara tillåtet. S ska inte följa C, V och SD som vill förbjuda omskärelse av barn – anledning: ”Det är av respekt för religionen” och allt annat är likvärdigt med antisemitism.

Med antisemitismen som sköld vänder Löfvén ryggen åt alla barn som själva vill fatta beslut om sina privata delar, istället för att tvingas ligga under kniven på grund av föräldrarnas religiösa övertygelse. Barn behöver man tydligen inte visa någon respekt och trots alla vittnesmål som framkommit under debatten från omskurna män som definitivt vill se ett stopp på denna religiösa företeelse så väljer S ändå att stödja religiösa idéer framför barns rätt till frihet!

Löfvén blåser nu till strid mot antisemitismen efter att hans Facebook-sida ska ha översvämmats av antisemitiska kommentarer i samband med debatten om omskärelse och menar att det här beteendet är osvenskt, men hur svenskt är det att tvinga sina barn till något i religionens namn och sedan när blev det ”svenskt” att skära bort barns könsdelar?

Självklart ska de barn som av medicinska skäl behöver avlägsna förhuden även få göra det i fortsättningen, men vad gäller religiösa skäl bör det förbjudas och införas en 18-års gräns så att man själv kan välja som vuxen.

Löfvén spelar ut antisemitismkortet som en dålig ursäkt för att slippa tvingas diskutera saken, men glömmer samtidigt att även muslimer utför omskärelse på pojkar och då går det inte att skylla på antisemitism. Islamofobi är dock ett annat urvattnat ord som används lite hur som haver.

Det blir dessutom smått patetiskt att Löfvén försöker gömma sig bakom en fasad som landsfadern som vurmar för judar, när hans eget parti är skyldiga till den antisemitism som breder ut sig i samhället tack vare islamister som S i många år välkomnat till Sverige och som fått många judar att lämna landet på grund av den otrygghet som dessa extremister skapar genom att sprida judehat – ett mönster som för övrigt även ses i övriga Europa, särskilt i Tyskland och Frankrike.

Det är ytterst beklagligt att ett parti i regeringsställning inte vågar stå mot religiösa påtryckningar och för en gångs skull stå upp för barnens rättigheter, vilket även sker i slöjdebatten där det i riksdagen saknas majoritet för ett förbud mot slöja i skolan.

Tänk om och tänk rätt för en gångs skull!

#förbjudomskärelseoavsettreligion
#förbjudslöjapåbarn
#ståuppförallabarnsrättigheter
#sekulariseramera

4 reaktioner till “Löfvén ryter ifrån om omskärelse och stödjer hellre religiösa värderingar än står upp för barns rättigheter

  1. Dom bryr ju sig inte om barnäktenskap. Det blundar man för.. Så omskärelse vågar inte han protestera emot.

    Gilla

  2. Det är inte ett angrepp på vare sig semiter eller judar att vara emot ovetenskapligt skärande i barns genitalier eller mohelers sugande på barns blodiga penisar. Det är ett skydd för barnet, som faktiskt får välja att göra detta Queer-ingrepp vid myndig ålder, OM nu någon vill göra något så queer efter en vetenskaplig utbildning i århundrade nr. 21 e.kr …

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s