I valet mellan pest eller kolera

Den skandalomsusade kanadensiske premiärministern Justin Trudeau ser ut att gå mot valseger trots allt. Hans motkandidat var också impopulär, ungefär som om vårt val hade stått mellan Jonas Sjöstedt och Annie Lööf, men många trodde ändå att Trudeau satt löst.

Kanske hjälpte det att Obama ryckte ut och gav sitt stöd inatt via Twitter, där han vädjade till folket att rösta fram Trudeau ännu en gång. Kanadensarna är faktiskt mer ”lydiga” än vi svenskar överlag och tydligen fick det effekt.

Nu väntas Trudeau bilda minoritetsregering, där han likt Löfvén måste samarbeta både åt höger och vänster. Sedan finns så klart ”De gröna” och kanske kan vi få en kommentar av Greta Thunberg som av en händelse besöker landet och har genomfört protester mitt i valrörelsen.

Globalisterna kan således andas ut eftersom vänsterrörelsen nu ser ut att kunna fortsätta driva sin politik och de måste dessutom ha en motvikt till Trump. Om Kanada och USA samarbetade mer skulle det nämligen bli en för stor maktfaktor.

Bildkälla: Expressen

3 reaktioner till “I valet mellan pest eller kolera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s