Klanslagsmål på öppen gata i Tyskland – snart i ett kvarter nära dig

Med massinvandringen har de europeiska länderna även importerat en mängd konflikter från den muslimska världen – problem som man talar om i andra länder, men som i Sverige sopas under mattan under största möjliga tystnad.

Många av dessa konflikter präglas av våldsamheter, vilket vi i Sverige märkt av allt mer när såväl dödsskjutningar som sprängningar och knivhuggningar blivit vardag. Ibland sker det även på öppen gata, som nyligen i Tyskland, som fått sin beskärda del av kriminella klaner efter att likt Sverige ägnat sig åt decennier av oansvarig migrationspolitik.

I den delade videon kan man se två familjeklaner från Mellanöstern som legat i konflikt under lång tid kämpa mot varandra på gatorna i Köln-Mülheim. De använder kniv, basebollträ, järnstänger och nävarna. Unga som gamla är involverade och man kan även se täckta kvinnor som går lösa på varandra.

Enligt polisen blev flera av deltagarna i det vilda slagsmålet svårt skadade. Slagsmålet skedde i mitten av september och har filmats med mobiltelefon, men det var först häromdagen som polisen offentliggjorde videon i hopp om att kunna identifiera några av de inblandade.

Med tanke på alla de kriminella klaner som redan märkt revir runt om i Sverige och styr över hela kvarter, så är det inte alls omöjligt att vi kommer att få se liknande scener utspela sig även här inom kort.

Så vad gör våra styrande åt detta månntro? Troligen samma sak som de gjort de senaste åren när något jobbigt kommer på tal – sticker huvudet i sanden och hoppas på ett mirakel!

#detnyasverige

https://denkorteavis.dk/2019/ny-video-masseslagsmaal-i-tyskland/

4 reaktioner till “Klanslagsmål på öppen gata i Tyskland – snart i ett kvarter nära dig

  1. Och så finns det de som inte förstår varför det aldrig kan bli fred i Mellanöstern…
    Det finns också de som inte kan se sambandet hur våldskapitalet utvecklas i Sverige eller i valfritt Europeiskt land…

    Det tycks mig som att Sverige alltmer uppvisar en spegling av Mellanöstern, precis skolan då blir en spegling av samhället…

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s