Att två miljoner svenskar är födda utomlands är inte oroande i sig utan det är snarare det faktum att en majoritet inte vill anpassa sig

I dagarna har man kunnat läsa om att det bor fler utrikes födda i Sverige än tidigare och enligt SCB var det i början av 2019 cirka 19% av landets befolkning som var födda utanför Sverige.

Siffrorna i sig hade inte behövt vara oroväckande om vi hade haft en väl fungerande integration, där vi ställde krav på de som kommer hit och människor faktiskt ville göra rätt för sig och bidraga till samhället. Men tyvärr är så inte fallet, utan istället har vi en stor grupp människor, som hela tiden växer, där människor nöjer sig med att bli försörjda och fortsätta leva som i hemlandet. De vill inte lära sig språket, de vill inte leva sekulariserat, de vill inte anpassa sig till vår kultur och seder, de struntar i att hålla efter sina barn, de visar brist på respekt mot polis och myndigheter samt bemöter överlag de som inte är landsmän respektlöst – man är helt enkelt helt ointresserade av att anpassa sig!

Det är viktigt att klargöra att detta inte gäller alla migranter som kommer till Sverige, men dock en alltför stor del som enbart söker asyl av ekonomiska skäl och därför är det svårt att blunda för problemen likt våra styrande gjort i decennier.

Samtidigt ska vi inte förglömma att många av de som vill arbeta och bidraga lättvindigt kastas ut ur landet för att de råkat fylla i ett papper fel eller inte tagit ut sin semester inom utsatt tid – så kallade kompetensutvisningar. Det framstår därför alltmer som om vi sparkar ut kompetensen och behåller dräggen som vi av någon anledning aldrig kan utvisa trots att de begår hur grova brott som helst. Kanske lite hårddraget, men det är så många människor upplever det.

Det hela mynnar ut i ökade motsättningar och klyftor som hela tiden blir allt tydligare. Men det verkar inte spela någon roll hur många varningssignaler som blinkar för våra makthavare har redan bestämt sig för att sänka landet.

Innan förra valet trodde man att nu händer det och förändringen kommer äntligen att komma, men det blev ju ett rejält magplask och numera vet jag inte längre vad som skulle kunna få landet att frångå den inslagna kursen mot avgrunden. Ett mirakel? En statskupp? En folkrevolution?

Nej, det ligger inte i svenskens blod att varken protestera eller genomföra någon revolt så vi sitter istället lugnt i båten och ser stupet närma sig!

#onlyinsweden
#vaknasverige

10 reaktioner till “Att två miljoner svenskar är födda utomlands är inte oroande i sig utan det är snarare det faktum att en majoritet inte vill anpassa sig

 1. Det kanske kan vara intressant att veta vad bakgrunden till beslutet om att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land var eller är.

  Gilla

 2. Är det nödvändigt att anpassa sig till traditioner och sätt att leva egentligen? Något som jag funderar på är hur Amerika hanterade den stora immigration för snart tvåhundra år sedan när Europa svalt och många lämnade.Det finns ju stadsdelar och hela landsdelar som är präglade av invandrare.Svenskbygderna,Chinatown,de Italienska kvarteren i städerna så hur har de klarat det.Det är kanske kontraproduktivt att tvinga folk äta sill och fläskkotletter för att hårddra det? Räcker det kanske med att folk följer de lagar som finns och att myndigheterna VERKLIGEN ser till så att ALLA efterlever dem.Vi kan ju jämföra med Amerikas alla religiösa samfund och ändå så får man väl säga att USA är sekulariserat? Hjälp mig att förstå varför invandring till Amerika tycks ha varit positivt och gjort det landet starkt men att det tycks vara tvärtom här,Sverige blir försvagat av invandring.

  Gillad av 1 person

  1. Men Rolf, känner du inte till att de som invandrade till USA var folk från Europa.
   De som invandrat till Sverige är till största delen inte från Europa utan från en helt annan kultur.
   En kultur som aldrig kan förenas med den västerländska.
   Därför kommer aldrig mångkultur att fungera varken i Sverige eller i övriga europeiska länder.

   Gilla

   1. Hmm,kanske det är så men jag tror också att våra generösa bidrag är en viktig orsak.Reinfeldt ville ju väcka det sovande folket och dra undan mattam för de svagaste.Det djävla kräket lyckades och de som nu varit med och betalat till äldrevård och sjukvård får se sig bedragna av alliansen.Sveriges största folkförrädare heter Maud Olofsson,Fredrik Reinfeldt,Lars Leijonborg och Göran Hägglund.Sen har vi i fallande skala tex folkförrädaren Fredrik Malm.En doldis med mycket stort inflytande.Kräk hela bunten.

    Gilla

 3. Jag tror att det beror på att det ställs krav som att lära sig språket/USAs historia/lagar/bemötande etc. Inte heller finns de oerhört skadliga BIDRAGEN utan du försörjer dig på ARBETE. Ta bort bidragen/ställ krav som i USA i Sverige och vi kommer tillrätta med problemen. De som passiviserats av Stormakten Sveriges ”humanitära” välkomnade kommer att överge landet när hyran inte är ”gratis” tillika med alla andra storvulna bidrag som en svensk aldrig kommer i närheten av!

  Gillad av 1 person

 4. Jag vet en sak om du tar dig till USA som flykting eller anhöriga invandring. Så har du många krav på dig och du får inte massa bidrag. Och absolut inga bidrag bakåt i tiden.
  Du har krav på språk för att få medborgarskap det kan ta upp till tio år. Detta är information av de så flyttat från Sverige och bekanta.
  Till Sverige så finns det massa människors mugglare som säljer ut vårt välfärdssystem som en vara.
  Många som är säljare är ge flyktingar som fått jobb och politiska jobb av staten som en tjänst. Och nu tjänar de sin egen ficka och sina landsmän bidrags garantier.
  Det är något som varenda invandrare i Sverige vet men som politikerna vägrar medge.
  En resa till Sverige kostar mellan 100 tusen och två hundra tusen. Flyktingar tar med en annan fru. Som efter två år skiljs för att ta hit sina respektive och barn. Allt är en väldigt lönsamma affär för dessa vidriga personer .

  Våra flyktingäga förretag. Importerar hundratals arbetare varje år som får jobba gratis till dem för att de ska ta hit deras familjer. Alltså arbetsgivaren tar betalt av arbetaren för att importera Hans släkt. Sen får han bidrag av staten för att resten av familjen ska få jobb och etablera sig. De erbjuder 100 000 till Svenska män att gifta sig med en kvinna så hon får medborgarskap. Och sen ansöker om sin familj.
  Anledningen att det kommer till Sverige är inte för att jobba utan för vårt bidragsystem.

  Kvinnor som inte vill jobba har alla ont i ryggen? För det var det lättaste sättet förr att bli sjukskriven förr i tiden.
  Sen kan vi sticka under stolen att man inte ställer samma krav på invandrar kvinnor som Svenska kvinnor.

  Sen får du en manual som flykting där det står så du kan lura myndigheterna. Att inte fatta något. Kommer man långt med , anklaga för rasism. Vem du kan köpa körkort från i Trafikverket. Massa information och ett stort nätverk
  Finns som enl myndigheter inte finns som människor i hela världen känner till.
  En skrämmande bild men tyvärr ren fakta.
  Människor från hela världen behöver bara samla in smugglarpengarna sen är det vi som pröjsar resten.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s