Den humanitära stormaktens invånare är mycket selektiva med vem man öppnar sitt hjärta för

I decennier har Sveriges invånare stått bakom sina maktsträvande ledares beslut att göra landet till världens största humanitära stormakt och det var först efter att dåvarande statsminister Fredrik Ruinfeldt år 2014 uppmanade folket att öppna sina hjärtan ännu mer som det började knorras i leden på allvar. Men fem år senare står svenska folket fortfarande med mössan i hand och försöker skrapa ihop nya skattekronor som kan läggas på regeringens penningslukande asylhaveri.

Man skulle kunna tro att ett land med så godhjärtade invånare inte skulle tveka att stå upp för sina medmänniskor när man ser hur makthavarna missbrukar makten och snedfördelar skatteintäkterna samt vrider åt svångremmen hos de svagaste grupperna i samhället, men så är icke fallet.

När äldre, sjuka och barn/unga drabbas av besparingar på grund av att de som sitter och styr i såväl regeringen som kommunerna övertrasserar budgetar genom felprioriteringar, så borde den normala rektionen vara att man högljutt protesterar samt ställer ansvariga personer mot väggen.

Men i Sverige sitter hellre folk hemma och knyter näven i fickan och pratar på sin höjd om problemen i fikarummet på jobbet. Det finns inte på kartan att man skulle våga sig ut på gator och torg likt människor som protesterar mot överheten i andra länder. Att det är precis så man återtager makten till folket verkar inte viktigt i sammanhanget, utan den polerade ytan utåt är så mycket viktigare i människors liv. Fint hus, blänkande bil, perfekt trädgård, barnen i rätt skola, rätt umgänge, bra jobb, utlandssemester minst två gånger om året och att tycka ”rätt” är prio ett i medelsvenssons liv.

När människor utan legala skyddsskäl ska utvisas ur landet däremot, då blir det ett fasligt liv och människor mobiliserar sig på nolltid. Fy för bövelen att skicka tillbaka stackars människor som ”flytt” för sina liv – det är självklart att vi som har både plats och råd ska hjälpa hela världen om det så behövs! Att barn utgetts för att vara apatiska för att ge familjer asyl, eller ensamkommande barn istället är vuxna som ljugit om sin ålder är inget som förändrar inställningen, för alla som kastat sina pass vid gränsen och söker asyl är tillika en flykting som Sverige ska ställa upp och hjälpa med alla medel till buds – trots att det tär så mycket på vår egen välfärd att resurser och pengar inte längre räcker till. Det är heller inget snack om saken att hela familjen ska få komma hit villkorslöst – något annat vore inhumant!

Med denna inställning som backas av hela etablissemanget så är vi på väg att tyna bort som nation. Det svenska folket som på pappret öppnar sina hjärtan för alla, är i själva verket mycket selektiva med vem man vill ställa upp för och det är verkligen inte sina egna medborgare som man hellre vänder ryggen till. Fattigpensionärer, barn som kommer att gå ur skolan med en undermålig utbildning, kvinnoförtryck som hotar det täcka könets rättmätiga frihet samt ett extremt otryggt samhälle till följd av den rådande anarkin som polisen inte lyckas få kontroll över och som likt förbannat kommer att eskalera eftersom vi i praktiken importerar problemen, är exempel på saker som svensken rycker på axlarna åt.

Svensken befinner sig helt enkelt i något sort vakuum där man inte reagerar på hur illa de egna medborgarna behandlas, medan det finns oändliga resurser till alla som kommer hit. Det pratas hela tiden om de växande klyftorna, men vad det egentligen beror på talas det däremot väldigt tyst om och man kan undra hur länge till vänstern enbart ska skylla på att det är högerpolitiken som suger ut landet genom att ta från de fattiga och ge till de rika.

Krig i andra länder, ”inhuman” asylpolitik, klimatbluffen och metoo är det enda som får folk att resa sig ur soffan samt så klart när det är dags att hylla fotbolls- eller hockeyhjältar. I övrigt är man helt likgiltig inför att landet faller i bitar medan våra politiker skor sig rejält – så egoistiskt och våra förfäder måste vrida sig rejält i gravarna när de ser hur deras ättlingar inte lyfter ett finger för att kämpa för ett bättre Sverige!

#onlyinsweden
#detnyasverige

hjärta.jpg

4 reaktioner till “Den humanitära stormaktens invånare är mycket selektiva med vem man öppnar sitt hjärta för

 1. Så länge det inte har ett uppenbart pris för att leka god så kör man på.Ett bevis på att det inte får kosta något är att allt flet,rikare såväl som fattigare,låter samhället stå för begravningskostnaden för avlidna anhöriga.Man rensar de gamlas bankkonton medan de är i livet och sen får dödsboet gå i konkurs.Medelsvensken är ett stort svin.

  Gillad av 1 person

  1. Hur är det ryktet går om hur Karl XII miste livet och vilka som sköt honom? Man var enligt ryktet och med all rätt trött på sin ledare?
   #blyknappförsverige

   Gillad av 1 person

 2. Svensken är inte bara naiv han är hjärntvättad och förd bakom ljuset i 100 år av S och framför allt LO inget självförtroende kvar näst intill dum närmare ingen tankeförmågan kvar den är helt bortblåst.
  Hårda ord men helt sanna!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s